Sneslynge AL-KO SnowLine 620 E II

Varenr. : 112935 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Sikker fremdrift med grove dekk
  • Ryddebredde på 62 cm og roterende utkasterkanal
  • 5 forover- og 2 reversgir
  • Snø kastes opp til 15 m unna

"Mye kraft for prislappen, enkel å installere", er de rosende ordene våre bensinsnøfreser får fra testing i Best-i-Test.nu.

 Snørydding kan også være gøy - med vår bensinsnøfreser fjerner du snøen foran huset ditt, på parkeringsplasser og mindre biloppstillingsplasser.

 

Testvinner:

Si farvel til snøen - med den nye SnowLine 620 E II snøfreser kan vinteren bare komme. Snøfreseren med grove dekk er ideell for komfortabel snørydding rundt huset og i hagen samt mindre parkeringsplasser. Med den blir det anstrengende vinterarbeidet nesten problemfritt ute i frisk luft. Du freser snøen i stedet for å måke den vekk med spade og snøskuffe. Selv store ryddeflater og hardpakket snø er en barnelek for denne modellen. I tillegg kan du dra nytte av praktiske funksjoner som elektrisk start eller valgfri hjuldrift. Avansert motor- og frese-teknologi bidrar til at vår snøfreser sikrer deg en pålitelig og sterk partner for kalde dager med snø. Avansert motor- og frese-teknologi bidrar til at vår snøfreser sikrer deg en pålitelig og sterk partner for kalde dager med snø. Dette snøfreser har mottatt den fremragende prisen som "BEST I TEST 2017" i www.best-i-test.nu/snofreser.

 

Tekniske detaljer om AL-KO Snowline 620 E II

Den kraftige motoren med 4,4 kW og 112 ccm byr gjennom OHV-teknologi med toppventiler på en utmerket effektivitet, noe som gjenspeiler seg i råsterk ytelse med sparsomt drivstoff-forbruk. Ryddebredde på 62 cm, snøhøyde for inntaket opp til 51 cm og avhengig av snøtypen kastes snøen opp til 15 m vekk av den roterende utkasterkanalen. Hjuldriften er uavhengig, slik at snøfreseren er i konstant bevegelse og hele tiden rydder snø. De grove dekkene sørger for, selv i de vanskeligste forhold, optimalt veigrep og lett manøvrering. Med den sterke OHV-motoren klar for vinterinsats og hjuldriften med 5 forover- og 2 bakovergir, er denne 2-trinns (skrue og kastehjul) snøfreseren AL-KO SnowLine 620 E II spesielt lett å håndtere. Spesielt praktiskt i mørke vinterdager: integrerte frontlykter og muligheten til å starte motoren, enten via kabel eller 230 Volt elektrisk start.

 

Kjøp bensinsnøfreser AL-KO SnowLine 620 E II eller en av våre andre modeller

Kjøp AL-KO SnowLine 620 E ll i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere nå. Det er den ideelle partner for å rydde snø rundt huset og i hagen, såvel som på biloppstillings- og parkeringsplasser. Hvis du trenger en freser med større ryddebredde, mer kapasitet og varme i håndtak, tilbyr vi snøfreser AL-KO SnowLine 700 E og toppmodellen, snøfreseren AL-KO SnowLine 760 TE.

Tekniske data

Ryddebredde (cm) 62
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 88
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3
Luftforvarmer vinter bruk Nei
Inntrekkingshøyde (cm) 51
Arbejdstrinn 2
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 102
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 103
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4.5
K-verdi (m/s^ 2) 1
Oppvarmede håndtak Nei
Kjøretype Bensin
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Motoreffekt (kW) 4.4
Sylindervolum (ccm) 212
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2000
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.