Sneslynge AL-KO SnowLine 700 E

Varenr. : 112931 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Hjuldrift med 6 forover- og 2 reversgir
  • Oppvarmede håndtak for varme hender
  • Kraftig, drivstoffbesparende bensinmotor med elektrisk start
  • Roterende utkasterkanal

"Prisgunstig snøfreser med masse verdi for pengene, driftssikker med høy kapasitet", er de rosende ordene vår bensinsnøfreser får fra testing i Best-i-Test.nu.

Snøfreseren med piggdekk er ideell for komfortabel snørydding rundt huset og i hagen, samt biloppstillings- og parkeringsplasser.

 

Testvinner: Enkel å manøvrere selv i de mest ugunstige forhold

Med bensinsnøfreser AL-KO SnowLine 700 E blir det anstrengende vinterarbeidet nesten problemfritt ute i frisk luft. Du freser snøen i stedet for å måke den vekk med spade og snøskuffe. Selv store ryddeflater og hardpakket snø er en barnelek for denne modellen. Gled deg over fordelen ved komfortfunksjoner, som for eksempel elektrisk start og oppvarmede håndtak. Avansert motor- og frese-teknologi bidrar til at vår snøfreser sikrer deg en pålitelig og sterk partner for kalde dager med snø. Dette snøfreser har mottatt prisen som "BESTE PREMIUMVALG 2017" i http://www.best-i-test.nu/snofreser

 

Tekniske detaljer om AL-KO Snowline 700 E

I den kompakte cockpiten med integrerte frontlykter er alle viktige spaker og brytere innen rekkevidde. De kraftige motorene på snøfreseren med hele 7,9 kW og 375 ccm byr gjennom OHV teknologi med toppventiler på en utmerket effektivitet, noe som gjenspeiler seg i råsterk ytelse med sparsomt drivstoff-forbruk. Ryddebredde 76 cm, høydeinntak for snøen opp til 54,5 cm, og avhengig av snøtypen blir den kastet opp til 15 m vekk ved hjelp av den roterende utkasterkanalen. Hjuldriften er uavhengig, slik at snøfreseren er i konstant bevegelse og hele tiden rydder snø. De grove dekkene sørger for, selv i de vanskeligste forhold, optimalt veigrep og lett manøvrering. Ved den sterke OHV-motoren klar for vinterinnsats, den store 6,5 l tanken og hjuldrift med 6 forover- og 2 bakovergir er denne 2-trinns (skrue og kastehjul) snøfreseren AL-KO SnowLine 700 E veldig lett å håndtere. Spesielt praktiskt i mørke vinterdager: integrerte frontlykter og muligheten til å starte motoren, enten via kabel eller 230 V elektrisk start.

 

Kjøp bensinsnøfreser AL-KO SnowLine 700 E eller en av våre andre modeller

Kjøp bensinsnøfreseren AL-KO SnowLine 700 E i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere nå. Den er den ideelle partner for å rydde snø rundt huset og i hagen, såvel som på biloppstillings- og parkeringsplasser. Hvis du trenger en freser med større ryddebredde og mer kapasitet, har vi snøfreseren AL-KO SnowLine 760 TE. For enklere krav finner du også snøfreseren AL-KO SnowLine 620 E II.

Tekniske data

Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 86
K-verdi (m/s^ 2) 1
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 105
Inntrekkingshøyde (cm) 54
Luftforvarmer vinter bruk Nei
Kjøretype Bensin
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 103
Arbejdstrinn 2
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3
Oppvarmede håndtak Ja
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 5.89
Ryddebredde (cm) 70
Varemerke AL-KO
Kategori Premium
Motoreffekt (kW) 7.8
Motortype 4-Takt
Sylindervolum (ccm) 375
Omdr./min. 2000
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.