Snøfreser AL-KO SnowLine 620 E III

Varenr. : 113067 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig 302 ccm motor gir god framkommelighet
  • 62 cm arbeidsbredde
  • 6 gir fremover og 2 bakover
  • Elstart
  • Arbeidslys
  • Varme i håndtakene
Med de store, mønstrede gummi dekk og elektrisk start er denne snøfreser selv i de mest ugunstige forhold, enkel å manøvrere med den store trekkraft og de behagelige håndtak. Med 6 gir forover og to bakover, kan hastigheten på hjuldriften enkelt kontrolleres.Snowline 620 E III har en kraftig motor med OHV-teknologi og 8,4 HK. Toppventilet for suveren renseeffekt, noe som gir mer kraft til snøfresern og mindre drivstoff forbruk. Avhengig av hvilken type snø du skal fjerne, blir snøen kastet opp til 15 m vekk med den 190 grader roterbare utkasterkanal. Hjuldriften sørger for at snøfreseren alltid jobber i den retning du vil at den skal. Takket være det fullt utstyrte betjeningspanel med varme i håndtak og integrert lys er alle viktige spaker og brytere enkle å nå. Selvkjørende motorisert snøfreser med elstart . Lyskaster er integrert i betjeningspanelet samt varme i håndtaket. Benytter SAE 5W-40 (evt. SAE 5W- 30) motorolje.

Tekniske data

Arbejdstrinn 2
Oppvarmede håndtak Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4.5
Kjøretype Bensin
K-verdi (m/s^ 2) 1
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 102
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Ryddebredde (cm) 62
Luftforvarmer vinter bruk Nei
Inntrekkingshøyde (cm) 51
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 100
Varemerke AL-KO
Kategori Premium
Motoreffekt (kW) 6.2
Sylindervolum (ccm) 320
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2000
Elektrisk start Ja
Automatisk choke Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.