Strømaggregat 6500 D-C

Varenr. : 130932 Klar for levering
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Start med snortrekk og elektrisk start
  • Helstøpt, solid bæreramme for enklere transport
  • Svært stor tank (25 liter) for lang driftstid med lavt forbruk
  • 2x 230 V-kontakt, 1x CEE, 1 x 12 V-tilkobling
  • Egnet for apparater som er vanskelige å starte, takket være automatisk spenningsregulering.
  • Høy strømkapasitet med konstant utgangseffekt

Egnede bruksområder for strømaggregatet AL-KO 6500 D-C Comfort

Uansett når og hvor. Spesielt egnet til for eksempel håndverk, landbruk, byggeplasser, maskiner og belysning. Eller pump ut den oversvømte kjelleren din etter uvær med strømbrudd. Også egnet for apparater som er vanskelige å starte.

Uavhengighet, fleksibilitet og sikkerhet

Vær uavhengig av stasjonære energikilder. I nødstilfeller, under uvær, når du arbeider ute i skog og mark, til spontane feiringer eller ferier i uberørt natur – nyt uavhengigheten med et strømaggregat fra AL-KO. Til dette formålet imponerer vårt 6500 D-C Comfort-strømaggregat med sin kompakte størrelse og en stillegående og ekstra kraftig 4-taktsmotor på 5,5 kW. Automatisk utkobling ved lavt oljenivå. Enheten kjennetegnes av jevn effekt og høy strømkapasitet. Det er bare å fylle opp, slå på og trekke strøm. Takket være den enorme tanken på 25 liter har du en lang driftstid på opptil maks. 8,5 timer - med lavt forbruk. Enkel å starte takket være elektrisk innkoblingsanordning. Takket være den automatiske spenningsreguleringen kan man også bruke apparater som er vanskelige å starte.

Kjøp AL-KO 6500 D-C Comfort strømaggregat

Kjøp strømaggregatet 6500 D-C Comfort nå i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Hvis du ønsker et aggregat som ikke er så kraftig, anbefaler vi modell 3500-C med varenr. 130931.

...

Tekniske data

Varenr. 130932
EAN 5769720520193
Nettovekt (kg) 88 KG
Mål lengde cm uten boks 67.5 CM
Mål høyde cm uten boks 54 CM
Mål bredde cm uten boks 54 CM
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort

Motor

Elektrisk start Nei
Motoreffekt (kW) 5 KW
Antall motorsylindere 1

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (5.9MB)
CE-erklæringer Download (157.47KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.