Strømaggregat AL-KO 3500-C

Varenr. : 130931 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Aggregat med stor tankkapasitet og kraftig 4-takts motor
  • Robust strømforsyning - hvor ingen stikkontakter finne
  • Fremragende til byggeri, hage, fritid og camping
  • 2 x 230 V og 1 x 12 V uttak
  • Stor tank til lang driftstid opptil15 timer
  • Lett å transportere

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Sylindervolum (ccm) 212
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Kategori Comfort
Mål lengde cm uten boks 59 CM
Mål høyde cm uten boks 48 CM
Mål bredde cm uten boks 43 CM
Nettovekt (kg) 50 KG
Kjøretype Bensin
Produkttype Rørramme
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 96
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.