Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Strømaggregat AL-KO 3500-C

Varenr. : 130931 Klar for levering
SAPMaintenance inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Aggregat med stor tankkapasitet og kraftig 4-takts motor
  • Robust strømforsyning - hvor ingen stikkontakter finne
  • Fremragende til byggeri, hage, fritid og camping
  • 2 x 230 V og 1 x 12 V uttak
  • Stor tank til lang driftstid opptil15 timer
  • Lett å transportere

Generator med ramme. Perfekt for steder uten strøm, for eksempel parsellhus eller i forbindelse med strømbrudd. Kan f.eks. brukes til belysning og elektroverktøy.

Ikke egnet for sensitiv elektronikk som datamaskiner, mobiltelefoner, TV eller klimaanlegg.

Hjulsett som tilbehør

Med håndtak for enkel transport - varenummer 113 346

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Sylindervolum (ccm) 212
Motoreffekt (kW) 2.8 KW
Nettovekt (kg) 50 KG
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Mål bredde cm uten boks 43 CM
Mål lengde cm uten boks 59 CM
Mål høyde cm uten boks 48 CM
Bensintankvolum (l) 15 L
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (5.9MB)
CE-erklæringer Download (157.47KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.