Vær oppmerksom på, at vi vil utføre vedlikeholdsarbeid fra 10. dec. kl. 14.00 til 12. dec. kl. 22.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Batteri hekksaks solo by AL-KO POWER FLEX HT 4245 (sett)

Varenr. : 127539 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftfull batterihekksaks med Li-Ion-teknologi
  • Motgående sikkerhetskniv med stoppbeskyttelse
  • Uanstrengt arbeid med lavt vibrerende drift, liten vekt og med håndtak som kan justeres i tre ulike trinn
  • Stille, uten utslipp og kabler, med et sterkt PowerFlex batteri (42V/7,5 Ah) for svært lang levetid
  • Nødvendig tilbehør: Belteveske med skuldersele (varenr. 127442)
  • Kan brukes med batteribelte solo by AL-KO POWER FLEX BB 40 for økt bevegelsesfrihet
  • Med ENERGY FLEX adapteren får du tilgang til alle håndholdte produkter i Energy Flex batteriserien
  • Batteri og lader er inkludert

Batterihekksaks solo by AL-KO POWER FLEX HT 4245 – for topp ytelse ved beskjæring av hekk, uten kabel

Fleksibelt vedlikehold av hekk uten plagsomme kabler – med beskjæring og brukslengde som overbeviser selv profesjonelle: Med hekksaksen solo by AL-KO POWER FLEX HT 4245 slipper du å gjøre kompromisser, men kan utnytte alle fordelene som ledningsfri drift og et anvendelig, håndterlig format vil gi til arbeidseffektiviteten din.

Den 45 cm lange sikkerhetskniven i høy kvalitet sørger for stor snittflate og et kraftig klipp med optimal beskyttelse for både menneske og redskap. For å kunne klare denne ytelsen, er solo by AL-KO POWER FLEX HT 4245 utstyrt med et kraftig solo by AL-KO POWER FLEX batteri. Kostnaden for et batteri med så høy ytelse lønner seg raskt, ettersom du ved behov kan bruke det samme batteriet på ønskede solo by AL-KO POWER FLEX redskaper. Alt etter behov stiller du den inn til sparemodus ECO-Speed eller Power-Speed (1.200/1.500 o/min).

Med den uavhengige batterihekksaksen på bare 3,6 kg (uten batteri) har du en stor aksjonsradius uten et virvar av kabler og uten at du utilsiktet kutter en eneste kabel. Den lette, strømsparende håndteringen i alle arbeidsposisjoner er gitt, takket være håndtaket som kan justeres i tre ulike trinn – for å skåne håndleddene og holde den rett ved kontinuerlig bruk.

Denne hekksaksen kan kun brukes med belteveske og skuldersele (nødvendig tilbehør). På denne måten ligger det store, sterke batteriet behagelig langs kroppen – og legger ikke ekstra vekt til hekksaksen.

 

Tekniske data for batterihekksaks solo by AL-KO POWER FLEX HT 4245

Den motgående sikkerhetskniven med en klippelengde på 45 cm og en klippetykkelse på 28 mm letter betraktelig hagearbeidet for deg. Den integrerte stoppbeskyttelsen beskytter høykvalitetskniven mot skader, som ved snitt langs gulv eller vegger.

Den lange brukstiden for solo by AL-KO POWER FLEX Li-Ion batteriet på 42 V/7,5 Ah gjør at du kommer raskt fremover. Hver batteriblokk gir en brukstid på opptil 150 minutter og en ladetid på ca. 2,5 timer. Li-Ion batteriet lader seg ikke selv ut, har svært lang levetid, trenger lite vedlikehold og er oppladbart til enhver tid.

Batterihekksaksen solo by AL-KO POWER FLEX HT 4245 er med en vekt på kun 3,6kg (uten batteri) og et batteri som bæres separat i beltet en lett kraftkar sammenlignet med bensindrevne hekksakser. Den børsteløse og lavt vibrerende E motoren gir optimal vektfordeling og det svingbare håndtaket (90° – 0° – 90°) sørger for utmerket bevegelse av redskapet i alle posisjoner. Slik får man en arbeidsstilling som skåner kroppen, noe som er en stor fordel når man skal jobbe lenge eller med høye hekker!

 

Kjøp hekksaks solo by AL-KO POWER FLEX HT 4245 og våre andre alternativer

Batterihekksaksen solo by AL-KO POWER FLEX HT 4245 får du kjøpt direkte i nettbutikken vår eller hos en av våre forhandlere. Den er en modell som gir høy ytelse for profesjonell pleie og vedlikehold av større hager og parkområder.

I tillegg trenger du beltevesken med skuldersele solo by AL-KO POWER FLEX BTA 42. Det holdbare solo by AL-KO POWER FLEX batteriet (varenr. 127390) og solo by AL-KO POWER FLEX laderen (varenr. 127391) er inkludert i leveransen.

Dersom du allerede eier et solo by AL-KO POWER FLEX redskap, kan bruke dette batteriet også til solo by AL-KO POWER FLEX HT 4245. Den samme fordelen får du dersom du kjøper batteriet nå og anskaffer deg andre redskaper i solo by AL-KO POWER FLEX serien senere.

Tekniske data

Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 93
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 1.8
Knivtype Diamantslepet
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 80
Omdr./min. 1500
K-verdi (m/s^ 2) 1
Klippeprinsipp Motskjærende sikkerhetskniver
Batteriserie solo by AL-KO POWER FLEX 42 V maks.
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 95
Kjøretype Batteri
Maks. klippediameter (mm) 28
Varemerke solo by AL-KO
Klippelengde (mm) 450
Kategori Premium
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Download 3 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.