Bensinhekksaks solo® by AL-KO 163-55

Varenr. : 127325 Bare noen få på lager
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 55 cm knivskinne av høy kvalitet med integrert anslags- og støtbeskyttelse
  • Laserskårne, diamantslipte kniver av herdet spesialstål
  • Anti-vibrasjonssystem for mindre krevende arbeid
  • Lett tilgjengelige betjeningselementer, sklisikret 3-lags gummihåndtak og gummibelagt bøylehåndtak
  • Stort, lett synlig tanknivå og optimalt avbalansert vekt
Robuste kraftpakker for profesjonell bruk uten kabel, lett å betjene og veldig sikre – dette kjennetegner bensin-hekksaksene solo® by AL-KO. I velkjent solo® by AL-KO-kvalitet.
 
 
 

solo® by AL-KO bensin-hekksaks 163-55 – kraftig og presis, mobil og sikker

Den kraftige bensin-hekksaksa solo® by AL-KO 163-55 er en riktig kraftpakke for effektiv og presis klipping av store og høye hekker, kratt og busker.
Kan brukes overalt med tanken på hele 440 ml – for stor aksjonsradius og uavhengighet. Takket være den 55 cm lange sikkerhetskniven i stål får du et perfekt klipperesultat, og jobben går fort unna. De sklisikre gummihåndtakene, de lett tilgjengelige betjeningselementene og den godt avbalanserte vekta bidrar alle til at jobben ikke blir for slitsom. Hovedhåndtaket som kan justeres i 3 posisjoner, sørger for optimal gripeholdning i alle arbeidsposisjoner.
Det integrerte antivibrasjonssystemet gjør det lettere å beherske kreftene til bensin-hekksaksa – for å skåne hender, armer og skuldre mest mulig.
 
Sikkerhetsfaktoren skrives med store bokstaver: For det første har du med en bensin-hekksaks mye bevegelsesfrihet uten fare for å kutte over kabelen.
For det andre beskytter den påskrudde kuttbeskyttelsen mot risikoen for personskader. Slira som følger med leveransen, fungerer som transporthylse slik at du kan oppbevare og transportere hekksaksa sikkert uten skader.
 
 
 

Tekniske data for bensin-hekksaks 163-55

Hekksaksa solo® by AL-KO 163-55 er utstyrt med en knivskinne av høy kvalitet med robust aluminiumsprofil. På denne sitter det en laserkuttet, diamantslipt sikkerhetskniv i herdet spesialstål med en kuttelengde på 55 cm. Den kraftige, motløpende og svært motstandsdyktige kniven klipper hekken presist og effektivt. For å forebygge risikoen for personskader fra den skarpe og kraftige kniven har apparatet en påskrudd kuttbeskyttelse.
Det komfortable, sklisikre gummihåndtaket til hekksaksa 163-55 garanterer med 3 justerbare håndtaksposisjoner at du kan føre kniven presist i alle posisjoner – optimal for høye og brede hekker. Sammen med det gummierte håndtaket og den godt avbalanserte vekta går det lett og ergonomisk å håndtere bensin-hekksaksa. 2-taktmotoren med en effekt på 0,68 kW forsynes fra en 440 ml stor tank hvor du lett kan lese av tanknivået.
Uavhengig av stikkontakter, kabellengder eller batteriladetider kan du bevege deg fritt og har lange løpetider mellom tankintervallene. Det sofistikerte antivibrasjonssystemet reduserer belastningen for brukeren under arbeidet og fører til en komfortabel opplevelse.
 
 
 

Kjøp solo® by AL-KO bensin-hekksaks 163-55 og våre alternativer

Du kan enkelt skaffe deg bensin-hekksaksa 163-55 hjemmefra på nettbutikken vår eller hos en forhandler.
Hvis du heller vil ha en stillegående og utslippsfri el-hekksaks, kan vi anbefale solo® by AL-KO elektrisk hekksaks 166.
...

Tekniske data

Varenr. 127325
EAN 4003718055115
Nettovekt (kg) 5.2 KG
Bruttovekt (kg) 7.48 KG
Omdr./min. 10000
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 107
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Comfort

Strømforsyning

Kjøretype Bensin

Skjæresystem

Klippelengde (mm) 550 MM
Klippeprinsipp Motskjærende sikkerhetskniver

Handle system

Justerbart håndtak Ja

Motor

Bensintankvolum (l) 0.44 L
Sylindervolum (ccm) 22.2
Omdr./min. 10000
Motoreffekt (kW) 0.68 KW
Motoreffekt (hk) 0.9 PS
Primer Ja
Antall motorsylindere 1

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (20.15MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.