Elektrisk hekksaks AL-KO HT 440 Basic Cut

Varenr. : 112679 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Effektiv, enkel og pålitelig elektrisk hekksaks
  • Diamantslipt 44 cm-sikkerhetsblad med anslagsbeskyttelse
  • Mindre slitsomt arbeid takket være vibrasjonssvak drift, lav vekt og ergonomiske betjeningselementer
  • Robust kapsling med lang levetid og integrert vater
  • Inkludert knivbeskyttelse til praktisk oppbevaring på veggen

Enkel og effektiv hekktrimming som går fort, utslippsfritt og støysvakt unna. Velkjent AL-KO-brukerkomfort for problemfritt hagestell – dette får du med alle elektriske hekksakser fra AL-KO.

 

AL-KO elektrisk hekksaks HT 440 Basic Cut – lett og hendig

Den utslippsfrie og stillegående elektriske hekksaksa AL-KO HT 440 Basic Cut er den perfekte følgesvennen til pålitelig stell av hagen hjemme. Den lette og hendige maskinen passer perfekt til mindre hager og optimalt til pleie- og nedbeskjæring. HT 440 Basic Cut er inngangsmodellen blant de elektriske hekksaksene fra AL-KO og er takket være lav vekt og kompakte dimensjoner svært håndterlig i bruk.

Den medfølgende slira fungerer som veggholder slik at du kan oppbevare hekksaksa sikkert uten skader. Tekniske data for den elektriske hekksaksa 440 Basic Cut Modell 440 (440 watt) er utstyrt med diamantslipt sikkerhetskniv i høy kvalitet med 44 cm klippelengde.

Med den robuste kniven får du raske og presise kutt med optimal beskyttelse av menneske og maskin. Det integrerte vateret hjelper deg å klippe hekken rett og nøyaktig. Den motløpende sikkerhetskniven har en kuttetykkelse på 16 mm med et turtall på 3400 o/min. Svært lavt vedlikeholdsbehov sammenlignet med bensinmodeller. Du kan uten problemer bruke den svært stillegående hekksaks i så godt som alle boligområder uten å måtte ta hensyn til korte tidsfrister eller risikere sinte naboer. Den lave vekta på bare 3,2 kg sikrer at du kan arbeide over lang tid uten å bli sliten.

 

Kjøp AL-KO hekksaks HT 440 Basic Cut og våre alternativer

Du kan enkelt skaffe deg den elektriske hekksaksa HT 440 hjemmefra på nettbutikken vår eller hos en forhandler.

Den er lettvekteren blant de kraftige og utslippsfrie elektriske hekksaksene fra AL-KO.
Hvis du er på utkikk etter en hekksaks til større hager fra 60 cm klippelengde og en effekt fra 600 W, anbefaler vi modellene HT 600 og HT 700 Flexible Cut.

Hvis du vil klare deg uten kabel og likevel arbeide utslippsfritt, kan de svært hendige batteri-hekksaksene fra AL-KO 18 V-familien være et alternativ.

 
...

Tekniske data

Varenr. 112679
EAN 4003718040302
Nettovekt (kg) 3.2 KG
Bruttovekt (kg) 5.04 KG
Omdr./min. 3400
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 100
Varemerke AL-KO
Kategori Easy

Strømforsyning

Kjøretype Elektrisk

Skjæresystem

Klippelengde (mm) 440 MM
Klippeprinsipp Motskjærende sikkerhetskniver

Motor

Motorytelse (W) 440 W

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (10.41MB)
Download (184.91KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.