Elektrisk hekksaks solo® by AL-KO 166

Varenr. : 127304 Denne varen er ikke på lager.
Den lette elektriske hekksaksen med 55 cm klippelengde gjør at du kan arbeide lenge uten å slite deg ut takket være den gjennomtenkte håndtaksergonomien, og de laserskårne knivene og den kraftige motoren gir rene snitt. Stangeksenterdrevet minimerer vibrasjoner, og garanterer sammen med den integrerte overbelastningsbeskyttelsen for maksimal holdbarhet. .

Tekniske data

Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 96
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Nettovekt (kg) 4.1 KG
Klippelengde (mm) 550
Maks. klippediameter (mm) 27
Omdr./min. 3200
Kjøretype Elektrisk
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 85
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Premium
Motorytelse (W) 500
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.