Kompostkvern AL-KO Duotec TCS 2500

Varenr. : 119954 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Stor fyllingsåpning (200 x 165 mm)
  • Elektrisk knivkompostkvern
  • To svingbare, herdede stålblader og et findelt blad
  • Dobbelt klippeverk<strong> </strong>
  • En stor ejektorkanal forhindrer tilstopping

Kompostkvern AL-KO Duotec TCS 2500

I tillegg til den store hovedmatetrakten for mykt materiale, har den nyskapende skjæringsteknikken en ekstra, separat grenmatning opp til maksimalt 45 mm. Den innovative skjæringsmekanismen gjør AL-KO Duotec TCS 2500 til en effektiv hagepartner.

Tekniske detaljer for AL-KO Duotec TCS 2500

Med sin 2500 watt motor kan AL-KO Duotec TCS 2500 behandle grener opp til 40 mm. Takket være den store beholderen, kombinert med en stor ejektorkanal som forhindrer tilstopping, kan du gjøre jobben raskt og effektivt. AL-KO Duotec 2500 er en knivkompostkvern, noe som betyr at den er veldig bra for tre- og bladavfall, og det kvernede materialet derfra egner seg til f.eks. dekning av bed. Takket være det integrerte håndtaket er kompostkvernen lett å transportere.

Kjøp AL-KO Duotec 2500 eller en av våre andre modeller

Kjøp AL-KO Duotec TCS 2500 i vår nettbutikk eller fra en av våre forhandlere. Hvis du ønsker en valsekompostkvern med mulighet for oppsamling, så anbefaler vi AL-KO Easy Crush LH 2800.

.

Tekniske data

Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 115
Varemerke AL-KO
Nettovekt (kg) 51
Med oppsamler Nei
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 102
Klippesystem Kniver
Hjul med kulelager Ja
Motorytelse (W) 2500
Kategori Premium
Maks. gren tykkelse (cm) 40
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 113
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Nødvendig nettspenning (V) 230

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.