Kompostkvern AL-KO Easy Crush MH 2800

Varenr. : 112854
… Knivkompostkvern med kraftig klippeverk. Stor og stabil med XL-hjul. Stor integrert oppsamlingsbeholder. En kompostkvern med kniv er optimal for hageavfall av tre og med blader, som er godt egnet for å dekke bed

Tekniske data

Nødvendig nettspenning (V) 230
Nettovekt (kg) 25
Oppsamler med nivåindikator Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 104
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Hjul med kulelager Nei
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 102
Klippesystem Kniver
Maks. gren tykkelse (cm) 40
Med oppsamler Ja
Varemerke AL-KO
Oppsamlingsvolum (l) 48
Kategori Comfort
Motorytelse (W) 2800
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.