Kompostkvern Lh 2800 Easy Crush

Varenr. : 112853

Kraftige skjæreverk. Ekstra stor matetrakt. Stabil og trygg boks med XL-hjul. Stor, integrert oppsamlingsbeholder. En kompostkvern med valse er egnet for "grovarbeid". Kverngodset blir her kuttet og most, noe som framskynder forråtnelsen på komposten.

Link til test fra Gjør Det Selv.

  

Tekniske data

Maks. gren tykkelse (cm) 40 CM
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 87
Hjul med kulelager Nei
Klippesystem Valse
Oppsamler med nivåindikator Nei
Med oppsamler Ja
Nødvendig nettspenning (V) 230 V
Motorytelse (W) 2800 W
Kategori Comfort
Nettovekt (kg) 29 KG
Varemerke AL-KO
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 90
Oppsamlingsvolum (l) 48 L
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.