Kompostkvern Lh 2800 Easy Crush

Varenr. : 112853 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Kraftige skjæreverk. Ekstra stor matetrakt. Stabil og trygg boks med XL-hjul. Stor, integrert oppsamlingsbeholder. En kompostkvern med valse er egnet for "grovarbeid". Kverngodset blir her kuttet og most, noe som framskynder forråtnelsen på komposten.

Link til test fra Gjør Det Selv.

  

Fordelene dine

God fangst

God fangst

Den store, integrerte oppsamlingsboksen av ABS-plast er ikke bare ekstremt stabil i formen og ideell for transporten av kompostavfallet, den integrerte låsekontakten garanterer dessuten høyeste nivå av sikkerhet.

Et godt lag

Et godt lag

Den unike AL -KO skjære- eller valseteknikken muliggjør, i kombinasjon med de kraftige motorene, kverning av grener som er opp til 42 mm tykke. Kompostkvernen med vals overbeviser dessuten med veldig jevn inntrekking.

Står stødig

Står stødig

En bred kjøreramme og praktiske, store XL-hjul sørger for stabilitet og bra håndtering ved kompostkverning.

Tekniske data

Motorytelse (W) 2800 W
Nettovekt (kg) 29 KG
Oppsamlingsvolum (l) 48 L
Maks. gren tykkelse (cm) 4 CM
Hjul med kulelager Nei
Oppsamler med nivåindikator Nei
Dimensjonslengde boks cm 57.7 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 90
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.