Kompostkvern solo by AL-KO TCS Duotec 2500

Varenr. : 119684 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Stor hovedpåfyllingstrakt og forbedret inntrekking
  • Separat grentilførsel for kverngods opptil ø40 mm
  • Kulelagrede XXL-hjul for lett transport
  • Bred kjøreramme med sikkert fotfeste
  • Ekstra kniv for findeling
  • Innovativ skjæreinnretning med skrå kniver
  • Med 230 V tilkobling

 

Med stor hovedpåfyllingstrakt for myke rester og separat grentilførsel for grener med opptil 40 mm diameter, samt innovativ skjæreinnretning med skrå kniver, lager kompostkvernen TCS Duotec 2500 pinneved av alt som kommer mellom knivene. En ekstra kniv er montert på knivtallerkenen og brukes til findeling av avfallet for å garantere det beste resultatet.

Tekniske data

Varemerke solo by AL-KO
Kategori Premium
Hjul med kulelager Ja
Klippesystem Kniver
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.