Batteri kjedesag AL-KO 36 V CS 4030 sett

Varenr. : 113860 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig 40 V / 5 Ah-li-Ion batteri B 200 og lader fra Energy Flex-serien inkludert
  • Lett håndterlig og robust batterikjedesag med automatisk kjedesmøring
  • Lett kjedestramming uten bruk av verktøy
  • Bekvemt arbeid med få vibrasjoner, god balanse og optimal ergonomi
  • Sterk skjæreevne og lang holdbarhet takket være original-Oregon sverd og -kjede
  • Støysvak, emisjonsfri og kabelfri
  • Batteribelte BBA 40 kan kjøpes for økt bevegelsesfrihet og redusert vekt 

God skjæreevne, enkel sagføring og vedlikehold, kombinert med emisjonsfri, kabelfri el-drift: Dette kjennetegner AL-KO batterikjedesager med EnergyFlex-batteriet, den universelle energikilden for alt kompatibelt utstyr.

 

Batterikjedesagen CS 4030 leverer høy kapasitet, emisjonsfritt og kabelfritt

Batterikjedesagen AL-KO CS 4030 forener solid skjæreevne og stor bevegelsesfrihet med emisjonsfri og støysvak drift. 
Batteridriften øker aksjonsradiusen og bevegelsesfriheten, uten forstyrrende kabler som kan sages i stykker ved forseelse. Den ytelsessterke el-motor forsynes av et kraftig EnergyFlex-batteri, som gjør den emisjonsfrie kjedesagen CS 4030 til et reelt alternativ til bensinkjedesagene. 
For din sikkerhet: Øverste bud for godt og ulykkesfritt arbeid er sikker håndtering av sagen i alle situasjoner. Derfor er kjedesagen CS 4030 utstyrt med hele to effektive sikkerhetsmekanismer: en systembrems og en hurtig-kjedestopper på håndbeskyttelsesbøylen.

 

Tekniske data til AL-KO-kjedesagen CS 4030

Det holdbare Original-Oregon-sverdet med en skjærebredde på 30 cm sørger for god arbeidsfremdrift ved at den er lett å manøvrere og håndtere. 3/8"-Oregon-sagkjeden med en hastighet på gode 17 m/s skjærer jevnt og pent. 
Automatisk kjedesmøring, oljetank med nivåvindu samt hurtigstrammer for verktøyfri stramming/bytte av kjeden og sverdet forenkler også vedlikeholdet – slik at du kan bruke mest mulig tid på selve sagejobben. 
Også den vibrasjonsfrie batteridrevne børsteløse el-motoren av nyeste generasjon bidrar til pene kuttresultater og mindre slitsomt arbeid. 
Når 40 V / 5 Ah-EnergyFlex-li-ion-batteriet er fulladet, har du hele 30 minutter sagetid foran deg. Når batteriet er tomt, kan det lades i løpet av ca. 120 minutter helt opp igjen. Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen minneeffekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver. Produsentens to-års-garanti omfatter også batteriet som følger med verktøyet. Kjøpsdato: fra 01.06.2017.

 

Kjøp AL-KO-kjedesag CS 4030 og alternativer

Du kan kjøpe batterikjedesagen CS 4030 i vår nettbutikk eller i faghandelen. Den er en miljøren, kabelfri kraftpakke for profesjonelt, grønt sagearbeid i hagen.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
K-verdi (m/s^ 2) 2
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 20 MIN
Kjede 3/8"
Batteriserie AL-KO 36V
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 101
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 2.1
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 87
Kjedespenning Verktøysfri
Kjøretype Batteri
Sverdlengde (cm) 30 CM
Kompatible batterier 113280, 113524
Nettovekt (kg) 4.45 KG
Maks. kjedehastighet 16.3
Kjedespenning uten verktøy Ja
Maks. ladetid 5,0 Ah (min.) 30 MIN
Kjedebrems Ja
Deling 3/8"
Kompatible batteriremmer 113786
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98
Kjedesmøring Automatisk

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.