Batteri stangsag AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE CSA 1820

Varenr. : 113926 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 18 V litium-ionbatteri (batteri og lader følger ikke med leveransen)
  • 9 trinn (125 grader) vinkeljustering av skjærehodet
  • Plassbesparende lagring takket være delbart håndtak
  • Originale Oregon sverd og kjeder
  • Uttrekkbart teleskopskaft til individuell tilpasning av arbeidshøyden
  • Batteriindikator på håndtaket

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri-stangsag CSA 1820

Med den kabelløse stangsaga AL-KO CSA 1820 kan du raskt og enkelt kviste og trimme trær. Takket være vinkeljustering i 9 trinn og teleskophåndtak kommer du til på vanskelig tilgjengelige steder og oppnår alltid et presist og reint snitt. Og takket være batteridrift får du større aksjonsradius med høy bevegelsesfrihet uten at du må ta hensyn til noen kabel. Du kan arbeide sikkert og belastningsfritt – også over hodet. I tillegg sørger batteridriften for stillegående, utslippsfri og vedlikeholdslav bruk til alle døgnets tider.  
 
 

Tekniske data for AL-KO batteri-stangsag CSA 1820

Det robuste Oregon-sverdet med en sørger med en sverdlengde på 20 cm for god arbeidsfremdrift ved at den er lett å håndtere. Kjedehastigheten er på 3,7 m/s.
Batteri-indikatoren på håndtaket og nivåvinduet på oljetanken gir deg alltid informasjonen du trenger.
Batteri-stangsaga CSA 1820 er betydelig lettere enn tilsvarende modeller slik at stangsaga CSA 1820 med en totalvekt på bare 3,5 kg inkl. batteri gjør det lett å arbeide over hodet. Med Li-ion-batteriet fra AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE har du tilgang til ulike løpe- og ladetider, fordi du kan velge mellom fire forskjellige Ah-størrelser.
Du har tilgang på batterier med 2,5/4/5 og 6 Ah.
 
Når batteriet er tomt, kan det lades opp igjen på mellom 60 og 130 minutter.
(Ladetida er på 60 til 130 minutter avhengig av batterikapasitet. For enda raskere ladetid kan du bruke batterihurtigladeren FC100 Li.)
 
Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver.
Batteri og batterilader følger ikke med leveransen.
Med AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterifamilien er du perfekt utstyr til enhver bruk takket være våre tallrike hageredskaper.
I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  
 
 

Kjøp AL-KO batteri-stangsaga CSA 1820 og våre alternativer

Du kan kjøpe AL-KO batteri-stangsaga CSA 1820 på nettbutikken vår eller hos en forhandler. Den er en lett nybegynnermodell for stell av trær i hagen hjemme.
Også tilgjengelig som sett (varenr. 113965) inkl. batteri og lader.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Mål lengde cm uten boks 237 CM
Mål høyde cm uten boks 12 CM
Mål bredde cm uten boks 21 CM
Kompatible batterier 113893, 113894, 113895, 113896
Maks. ladetid 5,0 Ah (min.) 80 MIN
Kjedespenning uten verktøy Nei
Kjedesmøring Automatisk
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 40 MIN
Batteriserie AL-KO 18V Bosch Home & Garden compatible
Teleskopisk Ja
Nettovekt (kg) 3.2 KG
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 64 MIN
Sverdlengde (cm) 20 CM
Kjøretype Batteri
Kjedespenning Med verktøy
Maks. kjedehastighet 3.7
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.