Batterikjedesag AL-KO ENERGY FLEX CS 4030 sett

Varenr. : 113860 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig 40 V / 5 Ah-li-Ion batteri B 200 og lader fra Energy Flex-serien inkludert
  • Lett håndterlig og robust batterikjedesag med automatisk kjedesmøring
  • Lett kjedestramming uten bruk av verktøy
  • Bekvemt arbeid med få vibrasjoner, god balanse og optimal ergonomi
  • Sterk skjæreevne og lang holdbarhet takket være original-Oregon sverd og -kjede
  • Støysvak, emisjonsfri og kabelfri
  • Batteribelte BBA 40 kan kjøpes for økt bevegelsesfrihet og redusert vekt 

God skjæreevne, enkel sagføring og vedlikehold, kombinert med emisjonsfri, kabelfri el-drift: Dette kjennetegner AL-KO batterikjedesager med EnergyFlex-batteriet, den universelle energikilden for alt kompatibelt utstyr.

 

Batterikjedesagen CS 4030 leverer høy kapasitet, emisjonsfritt og kabelfritt

Batterikjedesagen AL-KO CS 4030 forener solid skjæreevne og stor bevegelsesfrihet med emisjonsfri og støysvak drift. 
Batteridriften øker aksjonsradiusen og bevegelsesfriheten, uten forstyrrende kabler som kan sages i stykker ved forseelse. Den ytelsessterke el-motor forsynes av et kraftig EnergyFlex-batteri, som gjør den emisjonsfrie kjedesagen CS 4030 til et reelt alternativ til bensinkjedesagene. 
For din sikkerhet: Øverste bud for godt og ulykkesfritt arbeid er sikker håndtering av sagen i alle situasjoner. Derfor er kjedesagen CS 4030 utstyrt med hele to effektive sikkerhetsmekanismer: en systembrems og en hurtig-kjedestopper på håndbeskyttelsesbøylen.

 

Tekniske data til AL-KO-kjedesagen CS 4030

Det holdbare Original-Oregon-sverdet med en skjærebredde på 30 cm sørger for god arbeidsfremdrift ved at den er lett å manøvrere og håndtere. 3/8"-Oregon-sagkjeden med en hastighet på gode 17 m/s skjærer jevnt og pent. 
Automatisk kjedesmøring, oljetank med nivåvindu samt hurtigstrammer for verktøyfri stramming/bytte av kjeden og sverdet forenkler også vedlikeholdet – slik at du kan bruke mest mulig tid på selve sagejobben. 
Også den vibrasjonsfrie batteridrevne børsteløse el-motoren av nyeste generasjon bidrar til pene kuttresultater og mindre slitsomt arbeid. 
Når 40 V / 5 Ah-EnergyFlex-li-ion-batteriet er fulladet, har du hele 30 minutter sagetid foran deg. Når batteriet er tomt, kan det lades i løpet av ca. 120 minutter helt opp igjen. Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen minneeffekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver. Produsentens to-års-garanti omfatter også batteriet som følger med verktøyet. Kjøpsdato: fra 01.06.2017.

 

Kjøp AL-KO-kjedesag CS 4030 og alternativer

Du kan kjøpe batterikjedesagen CS 4030 i vår nettbutikk eller i faghandelen. Den er en miljøren, kabelfri kraftpakke for profesjonelt, grønt sagearbeid i hagen.

Tekniske data

Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 101
K-verdi (m/s^ 2) 2
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 20 MIN
Sverdlengde (cm) 30 CM
Kjede 3/8"
Kompatible batteriremmer 113786
Kjøretype Batteri
Maks. ladetid 5,0 Ah (min.) 30 MIN
Kjedesmøring Automatisk
Deling 3/8"
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 87
Bruttovekt (kg) 5.81 KG
Kompatible batterier 113280, 113524
Kjedespenning Verktøysfri
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Kjedespenning uten verktøy Ja
Kategori Comfort
Kjedebrems Ja
Batteriserie AL-KO ENERGY FLEX 40 V maks.
Nettovekt (kg) 4.45 KG
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 2.1
Varemerke AL-KO
Maks. kjedehastighet 16.3
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 98

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.