Bensin-motorsag solo by AL-KO 6442

Varenr. : 127430 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kompakt kraftpakke for profesjonell bruk i skog og hage
  • Kraftig, startvennlig 1,7-kW-bensin-motor
  • Originalt 40 cm Oregon sverd med 3/8"-spesialkjede
  • Uanstrengt arbeid med effektiv vibrasjonsdemping
  • Smidde veivaksel for maksimal slitestyrke

Krevende felling- og sagearbeider uavhengig av batteritid eller kabellengder – det står disse kraftige bensin-motorsagene for.

 

 

solo by AL-KO bensin-motorsag 6442 – kraftpakken for krevende felling-og sagearbeider

 

solo by AL-KO bensin-motorsag 6442 kombinerer høy ytelse og lav vekt til en attraktiv totalpakke som gir deg god hjelp ved middels til krevende felling- og sagearbeider.
Den kraftige, startlette bensinmotoren gir godt med strøm til å operere svært effektivt med den lette maskinen . Den avanserte vibrasjonsdempingen og gripeergonomien sørger dessuten for et uanstrengt og kroppsskånende arbeid med apparatet.

Vedlikeholdsvennlig oppbygging av kjedespenning gjør kjedestramming og utskifting enkelt og praktisk.

 

Tekniske spesifikasjoner for solo by AL-KO bensin-motorsag 6442

 

Det robuste Oregonsverdet sørger med sin kuttelengde på 40 cm for et rask arbeidsforløp med god manøvrerbarhet og håndtering. Takket være kjedestrammeren på siden, kan 3/8 "Oregon-kjeden lett spennes og erstattes - og kjedesmøringen er lett å stille inn. Drivstoffbesparende egenskaper som verktøy-fri luftfilterbytte og enkel åpning av tanklokket understreker det enkle vedlikeholdet i praktisk bruk.
Den 2,3 hk 42,2-cm³-bensinmotoren er meget lett å starte takket være Easystart-innretning med primer, og gir en fremragende ytelse – med en ytelsesvekt på 2,5 kg/kW. Takket være den ekstra vibrasjonsdempingen og det ergonomisk optimaliserte håndtaket, overføres driften til sverd og kjede med lav vibrasjon – og hjelper deg med nøyaktige klipperesultater samtidig som håndleddet skånes. Nok et pluss: det romslige luftfilteret byttes lett uten verktøy. Den ekstremt høye kvaliteten på det solide plastskjoldet sørger for lang levetid.

 

Kjøp solo by AL-KO motorsag 6442 eller våre andre alternativer

 

solo by AL-KO bensin-motorsag 6442 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Den er en kompakt kraftpakke for middels krevende trefellingarbeider i hage og skog. Det er best å bestille høyytelses-bio-kjedeolje (varenr.113 480) samtidig.

Foretrekker du en utslippsfri, strømuavhengig motorsag eller har du allerede enheter med PowerFlex-batteri i bruk, kan modellen CS 4235 (varenr. 127 441) være et lønnsomt alternativ.

 

Tekniske data

Elektrisk start Nei
Motoreffekt (kW) 1.7
Kjedespenning uten verktøy Nei
Luftforvarmer vinter bruk Ja
Kjedespenning Med verktøy
K-verdi (m/s^ 2) 1
Omdr./min. 12000
Varemerke solo by AL-KO
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113
Sverdlengde (cm) 40
Motortype 2-Takt
Kjedesmøring Automatisk
Luftfilter kan udskiftes Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 110
Kjedebrems Ja
Maks. kjedehastighet 21
Antall motorsylindere 1
Sylindervolum (ccm) 41
Kjede 3/8"
Regulering av kjedeolje Ja
Automatisk choke Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 101
Kjøretype Bensin
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3
Primer Ja
Luftfilter Nylon
Deling 3/8" Spesial
Kategori Comfort
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6.88
Motoreffekt (hk) 2
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.