Bensin-motorsag solo® by AL-KO 6442

Varenr. : 127430 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kompakt kraftpakke for profesjonell bruk i skog og hage
  • Kraftig, startvennlig 1,7-kW-bensin-motor
  • Originalt 40 cm Oregon sverd med 3/8"-spesialkjede
  • Uanstrengt arbeid med effektiv vibrasjonsdemping
  • Smidde veivaksel for maksimal slitestyrke

Krevende felling- og sagearbeider uavhengig av batteritid eller kabellengder – det står disse kraftige bensin-motorsagene for.

solo® by AL-KO bensin-motorsag 6442 – kraftpakken for krevende felling-og sagearbeider

solo® by AL-KO bensin-motorsag 6442 kombinerer høy ytelse og lav vekt til en attraktiv totalpakke som gir deg god hjelp ved middels til krevende felling- og sagearbeider.
Den kraftige, startlette bensinmotoren gir godt med strøm til å operere svært effektivt med den lette maskinen . Den avanserte vibrasjonsdempingen og gripeergonomien sørger dessuten for et uanstrengt og kroppsskånende arbeid med apparatet.

Vedlikeholdsvennlig oppbygging av kjedespenning gjør kjedestramming og utskifting enkelt og praktisk.

Tekniske spesifikasjoner for solo® by AL-KO bensin-motorsag 6442

Det robuste Oregonsverdet sørger med sin kuttelengde på 40 cm for et rask arbeidsforløp med god manøvrerbarhet og håndtering. Takket være kjedestrammeren på siden, kan 3/8 "Oregon-kjeden lett spennes og erstattes - og kjedesmøringen er lett å stille inn. Drivstoffbesparende egenskaper som verktøy-fri luftfilterbytte og enkel åpning av tanklokket understreker det enkle vedlikeholdet i praktisk bruk.
Den 2,3 hk 42,2-cm³-bensinmotoren er meget lett å starte takket være Easystart-innretning med primer, og gir en fremragende ytelse – med en ytelsesvekt på 2,5 kg/kW. Takket være den ekstra vibrasjonsdempingen og det ergonomisk optimaliserte håndtaket, overføres driften til sverd og kjede med lav vibrasjon – og hjelper deg med nøyaktige klipperesultater samtidig som håndleddet skånes. Nok et pluss: det romslige luftfilteret byttes lett uten verktøy. Den ekstremt høye kvaliteten på det solide plastskjoldet sørger for lang levetid.

Kjøp solo® by AL-KO motorsag 6442 eller våre andre alternativer

solo® by AL-KO bensin-motorsag 6442 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Den er en kompakt kraftpakke for middels krevende trefellingarbeider i hage og skog. Det er best å bestille høyytelses-bio-kjedeolje (varenr.113 480) samtidig.

Foretrekker du en utslippsfri, strømuavhengig motorsag eller har du allerede enheter med PowerFlex-batteri i bruk, kan modellen CS 4235 (varenr. 127 441) være et lønnsomt alternativ.

 

...

Tekniske data

Varenr. 127430
EAN 4003718058215
Nettovekt (kg) 4.8 KG
Bruttovekt (kg) 7.12 KG
Kjedespenning Med verktøy
Dimensjonslengde boks cm 44 CM
Meiseltype Halvmeisel
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113
Kjede 3/8"
Deling 3/8" Spesial
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Comfort

Power supply

Kjøretype Bensin

Cutting System

Maks. kjedehastighet 21
Sverdlengde (cm) 40 CM
Enhet m alternativ sverd NEIN
Automatisk choke Ja
Elektrisk start Nei
Sylindervolum (ccm) 41.9
Omdr./min. 12000
Motoreffekt (kW) 1.7 KW
Motoreffekt (hk) 2.3 PS
Primer Ja
Antall motorsylindere 1
Varenr. 127490 Utsolgt
kr 525,00
Varenr. 127545 Utsolgt
kr 510,00
Varenr. 127546 Utsolgt
kr 545,00
inkl. 25% mva pluss Frakt

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.