Bensinmotorsag solo by AL-KO 6238

Varenr. : 127387
Kvisting av trær, mindre felling eller saging av brensel - for denne lette og håndterlige kompaktsagen er dette ikke noe problem. Med sin 37,2 cm³ slagvolum og 1,2 kW ytelse er den en perfekt allrounder for bruk i hus og hage, de originale Oregon-komponentene til sverd og kjetting (35 cm / 3/8" spes.) garanterer en sterk klippekapasitet og lang varighet.
  • Verktøyfritt tanklokk
  • Sidekjedestramming
  • Effektivt antivibrasjonssystem
  • Optimalisert håndtaksgeometri

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Varemerke solo by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.