Bensinmotorsag solo by AL-KO 6436

Varenr. : 127429 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Lett allround-motorsag for enkle fellingsarbeider
  • Kraftig, startvennlig 1,5 kW bensinmotor
  • Originalt Oregon-sverd, 35 cm bredt, med 3/8"-spesialkjede og enkel innstillbar kjedesmøring
  • Uanstrengt arbeid med effektiv vibrasjonsdemping
  • Smidde veivaksel for maksimal slitestyrke

Ofte kjøpt sammen ...

kr 2 939,00
Dette produktet

Totalpris for alle produkter

kr 3 081,00 *

 

Felling- og sagearbeider uavhengig av batteritid eller kabellengder – det står disse kraftige bensin-motorsagene for.

 

solo by AL-KO bensin-motorsag 6436 – den kompakte hjelper for lette felling- og sagearbeider

solo by AL-KO bensin-motorsag 6436 er den perfekte allrounder for kvisting av trær, felling av små trær eller for å skjære ved.
Den kraftige, startlette bensinmotoren gir riktig strøm til å operere effektivt med det lette apparatet. Den avanserte vibrasjonsdempingen og grepsergonomien sørger forresten for et uanstrengt og kroppsskånende arbeid med enheten.
Vedlikeholdsvennlig oppbygging av kjedespenning gjør kjedestramming og utskifting enkelt og praktisk.

 

Tekniske spesifikasjoner for solo by AL-KO bensin-motorsag 6436

Det robuste Oregon-sverdet sørger med sin kuttelengde på 35 cm for et rask arbeidsforløp med god håndtering. Takket være kjedestrammeren på siden, kan 3/8 "Oregon-kjeden lett spennes og erstattes - og kjedesmøringen er lett å stille inn. Drivstoffbesparende egenskaper som verktøy-fri luftfilterbytte og enkel åpning av tanklokket understreker det enkle vedlikeholdet i praktisk bruk.
Den 2,0 HK sterke 36,1-cm³-bensinmotoren er svært lett å starte takket være softstart-innretningen med primer, og gir en ytelsesvekt på 2,8 kg/kW. Takket være den ekstra vibrasjonsdempingen og det ergonomisk optimaliserte håndtaket, overføres driften til sverd og kjede med lav vibrasjon – og hjelper deg med nøyaktige klipperesultater samtidig som håndleddet skånes. Nok et pluss: det romslige luftfilteret som lett byttes uten verktøy. Den ekstremt høye kvaliteten på det solide plastskjoldet sørger for lang levetid.

 

Kjøp solo by AL-KO motorsag 6436 eller våre andre alternativer

solo by AL-KO bensin-motorsag 6436 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Den er den kompakte, uavhengige allrounderen for små trefellingsarbeider i hagen og ved skogsarbeid. Det er best å bestille høyytelses-bio-kjedeolje (varenr.113560) samtidig.

 

.

Tekniske data

Kjedespenning Med verktøy
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 101
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 109
Kategori Comfort
Luftfilter Nylon
Deling 3/8" Spesial
Sylindervolum (ccm) 35
Antall motorsylindere 1
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6.57
Nettovekt (kg) 4.75 KG
Luftfilter kan udskiftes Ja
Motoreffekt (kW) 1.45 KW
Kjedespenning uten verktøy Nei
Kjedesmøring Automatisk
K-verdi (m/s^ 2) 1
Kjedebrems Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113
Maks. kjedehastighet 21
Kjøretype Bensin
Omdr./min. 12000
Regulering av kjedeolje Ja
Sverdlengde (cm) 35 CM
Varemerke solo by AL-KO
Automatisk choke Ja
Motoreffekt (hk) 2 PS
Primer Ja
Motortype 2-Takt
Kjede 3/8"
Bruttovekt (kg) 7 KG
Luftforvarmer vinter bruk Ja
Drivlenker 53 E / .050" / 1,3
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.