Elektrisk motorsag AL-KO EKI 2200/40

Varenr. : 112809 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Perfekt ergonomi for arbeid uten at du blir trett. Høy gjennomtrekks- og skjæreytelse.Systembremse og håndbeskyttelsesbøyle med kjede-nødstopp. Automatisk kjedesmøring. Med motor som er montert på langs og kjedestarmmer..

Tekniske data

Kjedespenning uten verktøy Ja
Kategori Premium
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 108
Nettovekt (kg) 5.4
Motorytelse (W) 2200
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 5.06
Sverdlengde (cm) 40
Varemerke AL-KO
Kjedesmøring Automatisk
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 106
Deling 3/8"
Kjedebrems Ja
Kjedespenning Verktøysfri
Kjede 3/8"
K-verdi (m/s^ 2) 3
Bruttovekt (kg) 7.3
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3
Kjøretype Elektrisk
Maks. kjedehastighet 15.5
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 94
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.