God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Kjedesag solo® by AL-KO 6656 - 3/8vm 45cm

Varenr. : 127562 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Sylindervolum (ccm) 55.5
Motoreffekt (kW) 2.4 KW
Omdr./min. 13000
Nettovekt (kg) 5.6 KG
Elektrisk start Nei
Antall motorsylindere 1
Bruttovekt (kg) 8.5 KG
Bensintankvolum (l) 0.51 L
Maks. kjedehastighet 28.9
Kjedeoljevolum (ml) 300 ML
Kjedespenning Med verktøy
Primer Ja
Enhet m alternativ sverd 127522, 127563, 127564
Dimensjonslengde boks cm 46 CM
Meiseltype Helmeisel
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 116
Automatisk choke Ja
Motoreffekt (hk) 3.2 PS
Kjede 3/8"
Sverdlengde (cm) 45 CM
Deling 3/8"
Kategori Premium
Varemerke solo® by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (11.19MB)
CE-erklæringer Download (106.35KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.