God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Topphåndsag AL-KO BKS 2625 T

Varenr. : 113355 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Denne topphåndsag er spesielt utformet for arbeid med trevirke og skal utelukkende brukes av fagfolk. Den kompakte, lette og ergonomiske konstruktsjon giver maksimal bevegelsesfrihet.<p>Høy
  • Avbalansert vekt
  • Automatisk, justebar kjedesmøring
.

Fordelene dine

Perfekt i grepet

Perfekt i grepet

Med sin avbalanserte vekt ligger AL-KO gkedesager ikke bare godt i hånden, den integrerte vibrasjonsdempingen garanterer også komfortabelt arbeid.

Dobbel sikkerhet

Dobbel sikkerhet

Med sikkerhetsbrems og håndbeskyttelsesbøyle med nødstopp for kjeden er sikkerheten ivaretatt i enhver situasjon - for enkelt arbeid uten ulykker.

Perfekt udstyrt

Perfekt udstyrt

Med festebøyle, barkstøtte, justerbar kjedesmøring og et nesten konstant dreiemoment, har de lette og hendige AL-KO sagene for vedlikehold av trær alt som trenges for et komfortabelt og problemfritt arbeid.

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Sylindervolum (ccm) 25.4
Motoreffekt (kW) 0.9 KW
Omdr./min. 11000
Nettovekt (kg) 3.2 KG
Antall motorsylindere 1
Bruttovekt (kg) 5.1 KG
Bensintankvolum (l) 0.2 L
Maks. kjedehastighet 21
Kjedeoljevolum (ml) 140 ML
Kjedespenning Med verktøy
Primer Ja
Dimensjonslengde boks cm 30 CM
Meiseltype Halvmeisel
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 110
Automatisk choke Ja
Motoreffekt (hk) 1.2 PS
Kjede 3/8"
Sverdlengde (cm) 25 CM
Deling 3/8" Spesial
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Instruksjoner for bruk Download (7.96MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.