Børstesett for fugerenser AL-KO EASY FLEX MB 2010

Varenr. : 113717 Klar for levering
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Børstesett for AL-KO fugerenser MB 2010 Easy Flex
  • 1 stk. nylonbørste og 1 stk. stålbørste
  • Slitesterk og holdbar
Varenr. 113696 På lager
kr 839,00 *

Børstesett for fugerenser AL-KO EASY FLEX MB 2010 fra Easy Flex-serien:

  • Sett med 2 stk.
  • 1 stk. nylonbørste og 1 stk. stålbørste
  • Holdbare og slitesterk

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
Download 2 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.