Batteri fugerenser AL-KO 18 V MB 2010 m/batteri og lader

Varenr. : 113833
OxSaleableIsNotOne: 0
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Inkludert lader og batteri (2,5 Ah)
  • Kabelfritt og uavhengig arbeid takket være 20 V Li-Ion-batteri
  • Lav vekt og god balanse
  • Til rengjøring av heller, gangveier eller terrassegulv av tre
  • Inkl. teleskopstang og helningsvinkel som kan justeres i fem trinn
  • Inkl. stål- og nylonbørste
  • Brukstid opptil 40 min per batterilading /li>

Tekniske data

Varenr. 113833
EAN 4003718061383
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Batteriserie AL-KO 18 V

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (641.45KB)
Download (1015.74KB)
Download (4.38MB)
Download (1.25MB)
Download (4.53MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.