Hydraulikkolje for vedkløyver (HLP 46)

Varenr. : 112893 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Høytrykks-hydraulikkolje
  • Utmerket beskyttelse mot slitasje
  • Høy aldringsstabilitet
  • Viskositet: ISO VG 46
  • Innhold: 1,0 liter

Sikkerhetsdatablad


Passer til følgende modeller:

  • Alle AL-KO vedkløyvere

 

Hydraulikkolje for vedkløyver

Original AL-KO hydraulikkolje for vedkløyver. Høykvalitets høytrykks-hydraulikkolje har viskositetsgraden ISO VG 47 og oppfyller de høyeste krav med hensyn til belastning, temperatur og hastighet. Den gir langvarig og pålitelig beskyttelse mot slitasje og garanterer en lang levetid for vedkløyveren.

 

Kjøp tilbehør til vedkløyver og andre hagemaskiner

Kjøp originalt tilbehør fra AL-KO – her i nettbutikken eller i faghandelen. Du vil finne spesielle reservekniver, reservekjeder, reservetråder og motoroljer for dine bensin-hagemaskiner fra AL-KO.

 

...

Tekniske data

Varenr. 112893
EAN 4003718044003
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.