Stålhjulsett til jordfreser AL-KO MH 1150

Varenr. : 113978 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 28.06.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Passer til AL-KO jordfresen MH 1150
  • Robust konstruksjon av stålplate
  • Til bedre grep og komme fremover enklere

Stålhjulsett til bensin-jordfreser MH 1150 

Når stålhjulsettet er montert på i stedet for freseverktøyene blir trekkraften betydelig bedre når du bruker ploger. Det er stabilt og langvarig og lønner seg særlig ved hyppig bruk på vanskelige underlag. Solid produsert i lakkert stål.
 
 
 

Kjøp AL-KO stålhjulsett MH 1150 og våre alternativer

Nå kan du kjøpe stålhjulsettet MH 1150 på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre.
Hvis du trenger stålhjulsettet til din AL-KO bensin-jordfreser MH 770, er det tilgjengelig med varenr. 113977.
...

Tekniske data

Varenr. 113978
EAN 4003718063295
Dimensjonslengde boks cm 40 CM

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (8.56MB)
CE-erklæringer Download (110.06KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.