Liggende vedkløyver AL-KO LSH 520/5

Varenr. : 113792 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Opptil 52 cm kløyvelengde og 5,0 t kløyevekraft
  • Kraftigere kløyvekil
  • Tohånds-sikkerhetsbetjening
  • Høy kløyvekraft
  • Spesielt sikker pga. beskyttelsesdekselet
  • Ved bruk kreves skjøteledning, ikke inkludert

Ofte kjøpt sammen ...

kr 6 590,00
Dette produktet
kr 130,00
På lager

Totalpris for alle produkter

kr 6 720,00

inkl. 25% mva pluss Frakt

Liten, kompakt og kraftig: Den mobile, liggende vedkløyver fra AL-KO er ideell for vedkløyving.

Liggende vedkløyver AL-KO LSH 520/5

Med AL-KO horisontalkløyver kløyver du ved enkelt. Den profesjonelle tohånds-sikkerhetsstyringen sørger for sikker drift og nøyaktig kløyving av ved. I tillegg følger det med en fotoppsats for stabil plassering og komfortabel transport med vedkløyveren. Slitesterke materialer og komponenter sikrer lang levetid av den liggende vedkløyveren.

Tekniske data for vedkløyver AL-KO LSH 520/5

Liggende vedkløyver AL-KO LSH 520/5 fra AL-KO kløyver vedskier med en lengde opptil 52 cm. Dermed oppnår du en maksimal kløyvekraft på 5,0 t. På grunn av den solide konstruksjonen og bruk av stabile materialer er vekten på liggende vedkløyver AL-KO LSH 520/5 61 kg. Ståldelene er slitesterkt lakkert og er derfor godt beskyttet mot korrosjon. Den horisontale vedkløyveren drives ved hjelp av en 230 V forbindelse (el-strøm) og når en effekt på 2.2 kW. Vedkløyveren har en komfortabel arbeidshøyde som gjør den ergonomisk og trygg å jobbe med.

Til tross for to-hånd-sikkerhetsstyringen og tilhørende risikoreduksjon anbefaler vi deg å bruke vernesko, vernebriller og hansker ved bruk av vedkløyveren. Sørg for at vedkløyveren står støtt på et fast og jevnt underlag.

Kjøp vedkløyver AL-KO LSH 520/5 eller en av våre andre modeller

Liggende vedkløyver AL-KO LSV 520/5 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Den er den ideelle partner for å kløyve fyringsved med opptil 52 cm lengde. Hvis du ønsker å kløyve ved med en lengde på opptil 37 cm, anbefaler vi den liggende vedkløyveren AL-KO LSH 370/4.

...

Tekniske data

Varenr. 113792
EAN 4003718060775
Nettovekt (kg) 47 KG
Maks. kløyvelengde (mm) 520 MM
Maks. kløyvetrykk (t) 5 TO
GT_HOLZDURCHMESSER_SPALTER 50 - 250 MM
Kabellengde (m) 1 M
Kategori Easy
Varemerke AL-KO

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (10.36MB)
CE-erklæringer Download (98.22KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.