Akku-plenklipper 4757 Li Vs Sba Komplett

Varenr. : 127538
NoStockAndUnderStockNotAloowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt

Fordelene dine

Made in …

Made in …

AL-KO er bensindrevne gressklippere utviklet i Tyskland og ”Made in Austria”. I over 40 år har våre ingeniører med tysk grundighet utviklet innovative motoriserte hagemaskiner, som setter nye standarder innen design, teknologi og funksjon.

Uendelig kraft

Uendelig kraft

Med 42 V og 7,5 Ah leverer batteriet en fremragende ytelse. Li-Ion batterierne har en usædvanlig lang levetid og er ikke selvafladende. En LED-lampe viser den aktuelle ladetilstanden.

Sikkert er sikkert

Sikkert er sikkert

Sikkerhetsnøkkelen sikrer mot utilsigtet oppstart.

Tekniske data

Varemerke solo® by AL-KO
Batteriserie solo by AL-KO POWER FLEX 42 V maks.
Kjøretype Batteri
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.