Batteri gressklipper AL-KO 36 V Moweo 46.0 Li SP

Varenr. : 119934 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Stor batteridrevet gressklipper med Li-Ion-teknologi
  • Komfortabel sentral justering av klippehøyde
  • 1-gir-hjuldrift
  • Batteri og lader inkludert
  • 3INONE function
  • Kraftig Li-Ion batteri på 40 V / 5 Ah

Kabelløs drivkraft med innovativ Litium-Ion-teknologi: Det er batterigressklipperne fra AL-KO i 36 V batteriserien.

 

Batteridrevet gressklipper AL-KO 36 V Moweo 46.0 Li SP

Kompaktmodellen fra AL-KO overbeviser med sitt robuste stålskjold. Takket være innovative komponenter som Litium-Ion batteriet med ladenivåindikator, samt stor klippebredde og hjuldrift er AL-KO 36 V Moweo 46.0 Li SP din utslippsfrie hjelper i hagen.

 

Tekniske data for batterigressklipper AL-KO 36 V Moweo 46.0 Li SP

Med en klippebredde på 46 cm er den ideell for vedlikehold av middels store hager. Det 40-volts Li-ion-batteriet sikrer effektiv klipping av områder opp til 500 m². Batteriet lades på ca. 120 minutter. Med bare ett grep kan du enkelt stille klippehøyden i 7 trinn fra 30 mm til 75 mm.

Ettersom det er selvkjørende, går arbeidet i hagen uanstrengt. Den store oppsamlingsboksen med nivåindikator rommer 70 L og blir effektivt fylt takket være den aerodynamiske formen. AL-KO 36 V Moweo 46.0 Li SP er utstyrt med 3INONE Function, som utover klipping og oppsamling også byr på muligheten for bioklipp (biopropp inkludert).
Batteriet passer for alle redskaper i 36 V serien. Les mer om dette her.

 

Kjøp AL-KO 36 V Moweo 46.0 Li SP eller en av våre andre modeller

Kjøp din AL-KO 36 V Moweo 46.0 Li SP nå i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Den er en ideell samarbeidspartner for mellomstore hager. Dersom du ønsker en batterigressklipper med mindre klippebredde (42 cm), anbefaler vi deg AL-KO 36 V Moweo 42.0 Li.

.

Fordelene dine

Alt under kontroll

Alt under kontroll

Batteriets nåværende tilstand kan leses med et trykk på en knapp. Takket være litium-ion-teknologi kan den lades raskt og full lading tar bare ca. 90 minutter.

På den sikre siden

På den sikre siden

For å forhindre utilsiktet oppstart, er alle enheter utstyrt med en sikkerhetsnøkkel. Først når den er koblet til og dreid, starter motoren. Når klipperen er fjernet, kan den settes på plass uten bekymring.

Uten eksos og kabler

Uten eksos og kabler

Takket være det robuste stålskjoldet og den store oppsamleren, kombinerer de trådløse MOWEO-gressklippere fra AL-KO 36 V-serien, fordelene med en klassisk bensingressklipper med den stille og utslippsfrie bruken av en elektrisk enhet - og helt uten kabler.

AL-KO 36 V serien

AL-KO 36 V serien

Med trimmere, hekksaks og løvblåsere tilbyr AL-KO 36 V serien også andre hagemaskiner som kan betjenes med samme batteri.

Et batteri for alt

Et batteri for alt

Klipp plen, klipp hekk eller blåse høstløv med ett batteri - ikke noe problem med AL-KO 36 V serien. Det beste av alt! Gressklippere kommer med batteri og lader, så det eneste som gjenstår å gjøre er å kjøpe de andre hagemaskiner (uten batteri) for det komplette AL-KO 36 V-settet.

Optimal gresssoppamling

Optimal gresssoppamling

Den store oppsamleren med nivåindikator kan ta opptil 70 liter, og fylles effektivt takket være skjoldets aerodynamiske design. Dette betyr full oppsamler = færre pauser og mer effektiv gressklipping.

Tekniske data

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 36 V
Nettovekt (kg) 30.3 KG
Hjuldrift 1 gir
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Maks. areal m2 5,0 Ah i min 500 M2
Maks. areal m2 4,0 Ah i min 400 M2
WiFi-tilkobling Ingen
Ladetid 4,0 Ah (min) 90 MIN
Ladetid 5,0 Ah (min.) 120 MIN
Mål høyde cm uten boks 105 CM
Mål bredde cm uten boks 50 CM
Mål lengde cm uten boks 140 CM
Bruttovekt (kg) 32.8 KG
Enheten har Eco-Mode Nei
Oppsamler materiale Kunststoff
Arbeidsområde opp til m2 500 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Skjold materiale Stål
Bioklipp Ja
Funksjon 3in1
Sideutkast Nei
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Gressklipper cockpit på styret Uten kontrollpanel
Maks. hastighet foran (km/t) 3.5 KMH
Hjul med kulelager Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Dimensjonslengde boks cm 88 CM
Kompatible batterier 113280, 113524
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 91
Klippebredde (cm) 46 CM
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO
Maks. ladetid 5,0 Ah (min.) 45 MIN
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 35 MIN
Instruksjoner for bruk Download (5.02MB)
Download (11.4MB)
Download (6.59MB)
CE-erklæringer Download (182.5KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.