Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Batteri gressklipper AL-KO 36 V Moweo 46.5 inkl. batteri og lader

Varenr. : 119706
SAPMaintenance
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Stabilt stålskjold for lang levetid
  • Optimale klippe- og oppsamlingsegenskaper med aerodynamisk skjold
  • Stor klippelengde i batteri-gressklipperområdet
  • Stor oppsamler med integrert nivåindikator
  • Inkludert batteri og lader
  • Kort ladetid på batteriene, bare ca. 90 min

Tekniske data

Kjøretype Batteri
Nettovekt (kg) 27.9 KG
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Ladetid 4,0 Ah (min) 90 MIN
Oppsamler materiale Kunststoff
Arbeidsområde opp til m2 450 QM
Skjold materiale Stål
Klippehøydejustering Enkelthjul, 7 trinn
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Hjul med kulelager Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Dimensjonslengde boks cm 88 CM
Klippebredde (cm) 46 CM
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.