Batteri gressklipper AL-KO ENERGY FLEX Moweo 46.5 inkl. batteri og lader

Varenr. : 119706
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Stabilt stålskjold for lang levetid
  • Optimale klippe- og oppsamlingsegenskaper med aerodynamisk skjold
  • Stor klippelengde i batteri-gressklipperområdet
  • Stor oppsamler med integrert nivåindikator
  • Inkludert batteri og lader
  • Kort ladetid på batteriene, bare ca. 90 min
Kabelløse kraftpakker med innovativ litium-ion-teknologi: Det er AL-KOs Moweo batteri-gressklippere i AL-KO ENERGY FLEX-batterifamilien.    
 
 
 

AL-KO Moweo 46.5 Li  

Den største batteri-gressklipperen fra AL-KO overbeviser med det robuste skjoldet i stål. Teknologien i AL-KO Moweo 46.5 Li blir utviklet i Tyskland, og den blir produsert i Østerrike. Takket være innovative komponenter som litium-ion-batteriet med ladenivåindikator er AL-KO Moweo 46.5 Li en langvarig partner for hagen.  
 
 
 

Tekniske detaljer for AL-KO Moweo 46.5 Li  

Med den store klippebredden på 46 cm passer AL-KO Moweo 46.5 Li til plener på opptil 450 m2 – med flere batterier kan du enkelt forstørre klippeflaten.
Litium-ion-batteriet på 40 volt har lang levetid og ingen memory-effekt. Klippehøyden (25–75 mm) kan du stille inn bak og foran med enkelthjuljusteringen.
Den store oppsamleren med nivåindikator har et volum på opptil 70 l og fylles effektivt med MaxAirflow-teknologi takket være den aerodynamiske skjoldformen. Sikkerhetsnøkkelen garanterer sikker start. De store, kulelagrede hjulene tilbyr fremragende trekkraft på plenen.
 
 
 

Kjøp AL-KO Moweo 46.5 Li og våre alternativer  

Nå kan du kjøpe AL-KO Moweo 46.5 Li på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre.
Den er en perfekt partner til mindre hager. Hvis du trenger en batteri-gressklipper med komfortabel hjuldrift, anbefaler vi AL-KO Moweo 46.5 Li SP.

Tekniske data

Oppsamler materiale Kunststoff
Oppsamling Ja
Kjøretype Batteri
Ladetid 4,0 Ah (min) 90
Bakhjulets diameter (mm) 280
Arbeidsområde opp til m2 450
Oppsamlingsvolum (l) 70
Hjuldiameter for (mm) 200
Oppsamler med nivåindikator Ja
Klippehøydejustering Enkelthjul, 7 trinn
Skjold materiale Stål
Med oppsamler Ja
Hjul med kulelager Ja
Varemerke AL-KO
Klippebredde (cm) 46
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Download 3 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.