Bensin gressklipper AL-KO Classic 5.15 SP-B Plus

Bensin gressklipper AL-KO Classic 5.15 SP-B Plus

Varenr. : 119613
NoStockAndUnderStockNotAloowed,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero inkl. 25% mva, pluss Frakt

Fordelene dine

Oppsamler med nivåindikator

Oppsamler med nivåindikator

Den store, aerodynamiske oppsamleren av plast med en kapasitet på opp til 65 liter, overbeviser ikke bare med størrelse – med den integrerte nivåindikatoren viser den også når oppsamleren må tømmes.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Klippebredde (cm) 51 CM
Med oppsamler Ja
Skjold materiale Stål
Oppsamler med nivåindikator Ja
Skjoldtype Classic
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Oppsamling Ja
Bioklipp Ja
Sideutkast Nei
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Oppsamlingsvolum (l) 65 L
Hjuldrift 1 gir
Oppsamler materiale Kunststoff
Nettovekt (kg) 32.9 KG
Hjul med kulelager Ja
Kjøretype Bensin
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Funksjon 3in1
Arbeidsområde opp til m2 1800
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.