Bensin gressklipper AL-KO Classic 5.15 SP-B Plus

Bensin gressklipper AL-KO Classic 5.15 SP-B Plus

Varenr. : 119613
NoStockAndUnderStockNotAloowed,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero inkl. 25% mva, pluss Frakt

Tekniske data

Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Skjold materiale Stål
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Bioklipp Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Oppsamling Ja
Kjøretype Bensin
Hjuldrift 1 gir
Funksjon 3in1
Med oppsamler Ja
Sideutkast Nei
Oppsamlingsvolum (l) 65 L
Hjul med kulelager Ja
Oppsamler materiale Kunststoff
Arbeidsområde opp til m2 1800
Skjoldtype Classic
Varemerke AL-KO
Klippebredde (cm) 51 CM
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.