Bensin gressklipper AL-KO Comfort 42.0 P-A

Varenr. : 119935 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 2INONE Function
  • Aerodynamiske stålskjoldet
  • 65 L Oppsamlerboks
  • Integrert frontbærehåndtak for enkel transport
  • Ergonomisk formet håndtak for effektivt arbeid

Høy innovasjonsgrad og moderne design. Alt dette forenes i vår "Comfort" bensingressklipper, noe som gjør den til den ideelle partner for hagestell.

Bensingressklipper AL-KO Comfort 42.0 P-A

Bensingressklipperen AL-KO Comfort 42.0 P-A er utviklet i Tyskland og produsert ved vår fabrikk i Østerrike. Slik oppfyller gressklipperne i Comfort-serien de høyeste krav til holdbarhet og kvalitet. Pålitelige og effektive funksjoner samt innovativ teknikk for bensingressklipper AL-KO Comfort 42.0 P-A gjør det lettere å arbeide hjemme i hagen. I tillegg er gressklipperen takket være sitt moderne design et blikkfang i hagen din. Det aerodynamiske stålskjoldet forenkler oppsamlingen og sikrer bensingressklipperen lang levetid.

Tekniske detaljer for bensingressklipper AL-KO Comfort 42.0 P-A

Bensingressklipperen med en klippebredde på 42 cm sørger for effektiv klipping i hager opptil 800 m². I 7 trinn kan klippehøyden stilles inn fra 25 mm til 75 mm med den bekvemme enkelhjulsjusteringen for å tilpasse den klippehøyden du har behov for. På bensingressklipper AL-KO Comfort 42.0 P-A er det installert en sterk 1,9 kW AL-KO motor som kan jobbe i lang tid.Takket være 2INONE function kan gressklipperen i tillegg til klippingen også samle opp gresset.

Komforten under arbeidet er forhøyet med ergonomisk utformet håndtak. Takket være det høye og slitesterke stålskjoldet samler AL-KO Comfort 42.0 P-A gresset spesielt godt opp. Dermed slipper du å tømme den 65 L store oppsamlerboksen så ofte.

Kjøp bensingressklipperen AL-KO Comfort 42.0 P-A eller våre andre alternativer

Kjøp bensingressklipperen AL-KO Comfort 42.0 P-A direkte fra oss i vår nettbutikk for hageteknikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper AL-KO Comfort 42.0 P-A er en effektiv hjelper i hagearbeidet til en attraktiv pris.
Vil du ha en 1-trinns hjuldrift bensingressklipper med 46 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipperen AL-KO Comfort 46.0 SP-A.

.

Tekniske data

Hjul med kulelager Ja
Sylindervolum (ccm) 123
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 84
Elektrisk start Nei
Arbeidsområde opp til m2 800 QM
Motortype 4-Takt
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Hjuldrift Ingen
Bioklipp Nei
Omdr./min. 2850
Oppsamler med nivåindikator Ja
Hjuldiameter for (mm) 180 MM
Bruttovekt (kg) 30.2 KG
Skjoldtype Classic
Sideutkast Nei
Kategori Comfort
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94
Skjold materiale Stål
K-verdi (m/s^ 2) 2
Frakobling klippeaggregat Nei
Knivtype Diamantslepet
Motormodell 026
Oppsamlingsvolum (l) 65 L
Automatisk choke Ja
Primer Nei
Antall motorsylindere 1
Motoreffekt (kW) 1.9 KW
Varemerke AL-KO
Nettovekt (kg) 25.9 KG
Høydejusterbart skaft Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 95
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Antall kniver 1 ST
Med oppsamler Ja
Kjøretype Bensin
Bakhjulets diameter (mm) 205 MM
Sammenleggbar skaft Ja
Kraft (kW) 1.9
Funksjon 2in1
Klippehøydejustering Enkelthjul, 7 trinn
Klippebredde (cm) 42 CM
Oppsamling Ja
Oppsamler materiale Kunststoff
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.