God Jul og Godt Nyttår! Vi holder stengt mellom jul og nyttår og er tilbake mandag 2. januar kl. 9.

Bensin gressklipper AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus

Varenr. : 119943 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-gir-hjuldrift
  • Komfortabel innstilling av klippehøyden
  • Ergonomisk utformet styrehåndtak
  • 4INONE Function
  • Stor klippebredde for effektivt arbeid

Høy innovasjonsgrad og moderne design. Alt dette forenes i vår "Comfort" bensingressklipper, noe som gjør den til den ideelle partner for hagestell.

Bensingressklipper AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus

Chic og komfortabel, slik presenterer bensingressklipperen AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus fra AL-KO seg. Utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike tilbyr denne gressklipperen høyeste kvalitet. Moderne design gjør den til et blikkfang i enhver hage. Bensingressklipperens levetid forlenges av utvalgte komponenter og materialer. Med gressklippere i "Comfort" serien er gressklipping en ren fornøyelse.

Tekniske detaljer for bensingressklipper AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus

Med en klippebredde på 51 cm sørger bensingressklipper AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus for rask fremkommelighet også i store hager (opptil 1.800 m²). Klippehøyden kan innstilles sentralt i opptil 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Den sterke 2,3 kW Briggs&Stratton motoren gir utmerket effektivitet, som manifesterer seg ved mer kraft og mindre forbruk.

4INONE function byr på klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast av gresset på plenen. Det ergonomiske styrehåndtaket øker komforten under arbeidet. MaxAirflow-Technology sikrer, at det avklipte gresset sendes gjennom det ekstra høye stålskjoldet til den 60 l store oppsamlerboksen, som fylles til randen og dermed ikke trenger å tømmes så ofte.

Kjøp bensingressklipper AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus eller våre andre alternativer

Kjøp ganske enkelt bensingressklippere AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipperen AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus er en effektiv hjelper i stellet av plenen. Vil du ha en bensingressklipper uten sideutkast? Da anbefaler vi AL-KO Comfort 51.0 SP-B.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Motoreffekt (kW) 2.3 KW
Klippebredde (cm) 51 CM
Motormodell B&S Series 625EXi
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Sylindervolum (ccm) 150
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2900
Antall motorsylindere 1
Automatisk choke Ja
Høydejusterbart skaft Ja
Kategori Comfort
Sammenleggbar skaft Ja
Kjøretype Bensin
Frakobling klippeaggregat Nei
Skjoldtype Highline
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 85
Med oppsamler Ja
Kraft (kW) 2.3
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Oppsamlingsvolum (l) 60 L
Knivtype Diamantslepet
Antall kniver 1 ST
Nettovekt (kg) 34.7 KG
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Oppsamler materiale Kunststoff
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Maks. hastighet foran (km/t) 3.5 KMH
Funksjon 4in1
K-verdi (m/s^ 2) 2
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Bioklipp Ja
Hjul med kulelager Ja
Skjold materiale Stål
Hjuldrift 1 gir
Sideutkast Ja
Max Airflow Technology Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Oppsamling Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.