Bensin gressklipper AL-KO Premium 470 VS-B

Varenr. : 119947 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Hjuldrift – variabel hastighetskontroll
  • Praktisk sentral høydejustering
  • 4INONE Function
  • Ergonomisk utformet styrehåndtak
  • 70 L oppsamlerboks

Høy innovasjonsgrad og moderne design. Alt dette forenes i vår "Premium" bensingressklipper og gjør den til den ideelle partner for hagestell.

Bensingressklipper AL-KO Premium 470 VS-B

Elegant og komfortabel, det er bensingressklipperen AL-KO Premium 470 VS-B fra AL-KO. Utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike tilbyr denne gressklipperen høyeste kvalitet. Moderne design gjør den til et blikkfang i enhver hage. Bensingressklipperens levetid forlenges av utvalgte komponenter og materialer. Med gressklippere fra serien "Premium" blir gressklippingen en glede.

Tekniske detaljer for AL-KO Premium 470 VS-B

Med en klippebredde på 46 cm sikrer bensingressklipper AL-KO Premium 470 VS-B raskt arbeid også i mellomstore hager (opptil 1.400m2). Klippehøyden kan innstilles sentralt i opptil 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Takket være den sterke 2,4 Briggs&Stratton motoren og hjuldrift med variabel hastighetskontroll (2,5 til 4,5 km/t), blir klippingen i hagen lett og uanstrengt (selv i skråninger).

4INONE function byr på klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast av gresset på plenen. Ergonomisk softhåndtak og gjør plenklippingen til en glede. Det avklipte gresset sendes gjennom det ekstra høye stålskjoldet til den store oppsamleren på 70 l, denne blir fylt til randen og skal dermed ikke tømmes så ofte.

Kjøp bensingressklipper AL-KO Premium 470 VS-B eller våre andre alternativer

Kjøp AL-KO Premium 470 VS-B enkelt i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper AL-KO Premium 470 VS-B er en effektiv hjelper i stellet av plenen.
Vil du ha en bensingressklipper med 51 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipperen AL-KO Premium 520 VS-B.

Tekniske data

Sylindervolum (ccm) 163
Sammenleggbar skaft Ja
Hjul med kulelager Ja
Bruttovekt (kg) 39.5 KG
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Oppsamler materiale Kunststoff
Varemerke AL-KO
Oppsamler med nivåindikator Ja
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Kategori Premium
Arbeidsområde opp til m2 1400 QM
Sideutkast Ja
Automatisk choke Ja
Antall kniver 1 ST
Bioklipp Ja
Motortype 4-Takt
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Kjøretype Bensin
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 85
Frakobling klippeaggregat Nei
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Antall motorsylindere 1
Med oppsamler Ja
Omdr./min. 2800
Klippebredde (cm) 46 CM
Knivtype Diamantslepet
Skjoldtype Highline
Oppsamling Ja
Primer Nei
K-verdi (m/s^ 2) 2
Motoreffekt (kW) 2.4 KW
Kraft (kW) 2.4
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Funksjon 4in1
Høydejusterbart skaft Ja
Nettovekt (kg) 34.6 KG
Motormodell B&S Series 650EXi
Skjold materiale Stål
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.