Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Bensin gressklipper solo® by AL-KO 4238 SP-A

Varenr. : 127454 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-trinns hjuldrift for enklere klipping
  • Robust stålskjold for lang levetid
  • Ergonomisk formet håndtak for behagelig plenklipping
  • 65 liter samleboks med nivåindikator
  • XL-hjul for lett skiving

Bensingressklipperen i solo® by AL-KO produktlinje gir høy komfort og kjennetegnes av høy kvalitet og holdbarhet.

 

Bensingressklipper solo® by AL-KO 4238 SP-A

Kompaktmodellen med hjuldrift. Med dette produktet er du garantert kvalitet og holdbarhet, takket være de veiledende begrepene "engineered in Germany" og "made in Austria". Pålitelighet er ikke noe fremmedord for solo® by AL-KO 4238 P-A.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo® by AL-KO 4238 SP-A

Med en klippebredde på 42 cm er bensingressklipper 4238 SP-A den ideelle partner for små og mellomstore hager opptil 800 m². Klippehøyden kan innstilles sentralt i 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Den sterke 2,1 kW AL-KO motoren med OHV-teknologi oppnår med sine toppventiler en fremragende effektivitet. Dermed får bensingressklipperen mer kraft med mindre drivstoff, og er takket være QuickStartsystemet også rask og enkel å starte. Energisparende fremdrift med 1-trinns hjuldrift. Klipping, oppsamling og bioklipp er mulig med denne gressklipperen og 3in1-function. Store XL-hjul med kulelager og ergonomisk formet håndtak gir øket komfort under bruken av solo® by AL-KO 4238 SP-A. Det høye og stabile stålskjoldet med høy aerodynamikk muliggjør en svært effektiv oppsamling av det avklipte gresset. Dette havner i den 65 L store vevde oppsamlerboksen.

 

Kjøp bensingressklipper 4238 SP-A eller andre alternativer

Kjøp ganske enkelt bensingressklipperen solo® by AL-KO 4238 SP-A i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipperen 4238 SP-A er en effektiv hjelper for din hage, og til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper med 46 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipper solo® by AL-KO 4738 SP.

 

.

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Motormodell AL-KO Pro 145 QSS
Sylindervolum (ccm) 139
Motoreffekt (kW) 2.1 KW
Omdr./min. 2850
Nettovekt (kg) 30.5 KG
Antall motorsylindere 1
Hjuldrift 1 gir
Elektrisk start Nei
Oppsamlingsvolum (l) 65 L
Mål høyde cm uten boks 108 CM
Mål lengde cm uten boks 139 CM
Mål bredde cm uten boks 52 CM
Bruttovekt (kg) 35.2 KG
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Arbeidsområde opp til m2 1000 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Skjold materiale Stål
Bioklipp Ja
Bensintankvolum (l) 0.9 L
Funksjon 3in1
Max Airflow Technology Nein
Sideutkast Nei
Hjuldiameter for (mm) 180 MM
Høydejusterbart skaft Ja
Bakhjulets diameter (mm) 220 MM
Sammenleggbar skaft Ja
Maks. hastighet foran (km/t) 3.5 KMH
Hjul med kulelager Ja
Kraft (kW) 2.1
Oppsamler med nivåindikator Ja
Primer Nei
Dimensjonslengde boks cm 101 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Automatisk choke Ja
Klippebredde (cm) 42 CM
Kategori COMFORT pro
Varemerke solo® by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (2.28MB)
Download (3.79MB)
Download (16.93MB)
CE-erklæringer Download (587.31KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.