Bensin gressklipper solo by AL-KO 4731 SP-A

Varenr. : 127602 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-trinns hjuldrift
  • Ekstra høyt og aerodynamisk klipperhus for perfekt klippe- og samleresultat
  • Ergonomisk formet håndtak for behagelig plenklipping
  • Oppsamlerboks på 70 l med fyllnivåindikator
  • Sentral klippehøydejustering
  • XXL-hjul med kulelager for god framkommelighet

Bensingressklipperne fra produktlinjen solo by AL-KO, som bare er tilgjengelige hos fagforhandlere og i nettbutikken, tilbyr høy komfort og er preget av den beste kvaliteten og holdbarheten.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SP-A

Den robuste, kraftige bensingressklipperen med hjuldrift. Produktet er konstruert i Tyskland og produsert i Østerrike. Dette er ensbetydende med kvalitet og holdbarhet. For solo by AL-KO 4731 SP-A er ikke pålitelighet noe fremmedord; en kan snarere si at det hører til denne bensingressklipperen på samme måte som motorolje og bensin.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SP-A

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SP-A den ideelle partner for mellomstore hager opptil ca. 1400 m². Klippehøyden kan innstilles sentralt i 7 trinn fra 30 til 80 mm. Den sterke AL-KO-motoren på 2,1 kW har fremragende virkningsgrad. Dette betyr at bensingressklipperen har bedre ytelse med mindre forbruk. Med hurtigstartsystemet er den dessuten svært rask og enkel å starte. 1-trinns hjultrekk gjør det lett å komme frem. Med 4INONE-funksjonen byr denne bensingressklipperen på både klipping, oppsamling, sideutslipp og bioklipping. De store XXL-hjulene og det ergonomisk utformete håndtaket gjør solo by AL-KO 4731 SP-A komfortabel å bruke. Det stabile stålskjoldet med høy aerodynamikk muliggjør svært effektiv oppsamling av det avklipte gresset. Dette havner i den 70 l store oppsamlerboksen. Inkl. praktisk bærehåndtak i front.

 

Kjøp bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SP-A eller en av våre andre modeller

Kjøp bensingressklipperen solo by AL-KO 4731 SP-A med premium-service i nettbutikken vår, eller finn en forhandler i nærheten av der du bor. Bensingressklipperen solo by AL-KO 4731 SP-A er en effektiv hjelper i din hage – til en attraktiv pris.

Tekniske data

Bioklipp Ja
Skjold materiale Stål
Primer Nei
Klippebredde (cm) 46
Hjuldrift 1 gir
Sideutkast Ja
Arbeidsområde opp til m2 1400
Frakobling klippeaggregat Nei
Sammenleggbar skaft Ja
Automatisk choke Ja
Oppsamlingsvolum (l) 70
Kraft (kW) 2.1
K-verdi (m/s^ 2) 1
Med oppsamler Ja
Motoreffekt (kW) 2.1
Type høydejustering av styret Enkel høydejustering
Skjoldtype Highline
Bakhjulets diameter (mm) 280
Kjøretype Bensin
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 93
Sylindervolum (ccm) 139
Knivtype Diamantslepet
Funksjon 4in1
Hjul med kulelager Ja
Varemerke solo by AL-KO
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Oppsamling Ja
Høydejusterbart skaft Ja
Antall motorsylindere 1
Omdr./min. 2850
Motortype 4-Takt
Motormodell AL-KO Pro 145 QSS
Hjuldiameter for (mm) 200
Kategori Comfort
Elektrisk start Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 95
Skafttype Ergonomisk gummi håndtak
Antall kniver 1
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Oppsamler med nivåindikator Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.