Bensin gressklipper solo by AL-KO 4731 SPI-A

Varenr. : 127604 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Elektrisk start (med moderne litium-ion-teknologi) via nøkkel
  • 1-trinns hjuldrift
  • Ekstra høyt og aerodynamisk klipperhus for perfekt klippe- og samleresultat
  • Ergonomisk formet håndtak for behagelig plenklipping
  • Oppsamlerboks på 70 l med fyllnivåindikator
  • Sentral klippehøydejustering
  • XXL-hjul med kulelager for god framkommelighet

Bensingressklipperne i produktserien solo by AL-KO med hjuldrift og elektrisk start gir best komfort i sin klasse og kjennetegnes av sin gode kvalitet og holdbarhet.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 4731 SPI-A

Bensingressklipperne i produktserien solo by AL-KO overbeviser på alle punkt. I tillegg har disse modellene et elektrisk system som gjør det ekstra lett å starte motoren. Stikk inn nøkkelen, og vri om – klar til klipping. Produktet er konstruert i Tyskland og produsert i Østerrike. Dette er ensbetydende med kvalitet og holdbarhet. Pålitelighet er ikke noe fremmedord for solo by 4731 SPI-A.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper 4731 SPI-A

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipperen 4731 SPI-A den ideelle partner for mellomstore hager opptil ca. 1400 m². Du kan stille inn klippehøyden sentralt, i 7 trinn fra 30 til 80 mm. Den 2,6 kW sterke motoren har kreftene du trenger til klipping av store plener, og i tillegg sørger den for framdriften via hjulene. Med 4INONE-funksjonen byr denne bensingressklipperen på både klipping, oppsamling, bioklipping og sideutslipp. De store, lettrullende XXL-hjulene og det ergonomisk utformete håndtaket gjør solo by AL-KO 4731 SPI-A. komfortabel å bruke. Det stabile stålskjoldet med høy aerodynamikk muliggjør svært effektiv oppsamling av det avklipte gresset. Dette havner i den 70 l store oppsamlerkurven. Inkl. praktisk bærehåndtak i front.

 

Kjøp bensingressklipper 4731 SPI-A eller en av våre andre modeller

Kjøp bensingressklipperen 4731 SPI-A i nettbutikken vår, eller finn en forhandler i nærheten. Bensingressklipperen 4731 SPI-A er en effektiv hjelper i din hage – til en attraktiv pris. Vil du heller ha en bensingressklipper uten elektrisk start? Da anbefaler vi 4731 SP-A.

Tekniske data

Hjuldrift 1 gir
Med oppsamler Ja
Primer Nei
Skafttype Ergonomisk gummi håndtak
Varemerke solo by AL-KO
Oppsamling Ja
Hjul med kulelager Ja
Funksjon 4in1
Sammenleggbar skaft Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 94
Antall kniver 1
Antall motorsylindere 1
Frakobling klippeaggregat Nei
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Motoreffekt (kW) 2.6
Bioklipp Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 93
Kategori Comfort
Klippebredde (cm) 46
Skjoldtype Highline
Sylindervolum (ccm) 166
Hjuldiameter for (mm) 200
Elektrisk start Ja
Arbeidsområde opp til m2 1400
Motormodell AL-KO Pro 170 QSS E-Start
Motortype 4-Takt
Skjold materiale Stål
Oppsamlingsvolum (l) 70
Bakhjulets diameter (mm) 280
Kraft (kW) 2.6
Type høydejustering av styret Enkel høydejustering
Høydejusterbart skaft Ja
Automatisk choke Ja
Knivtype Diamantslepet
Omdr./min. 2800
Kjøretype Bensin
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Oppsamler med nivåindikator Ja
Sideutkast Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.