Bensin gressklipper solo by AL-KO 4738 SP-A

Varenr. : 127456 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-trinns hjuldrift for enklere klipping
  • Slitesterkt stålskjold for lang levetid
  • Ergonomisk formet håndtak for behagelig plenklipping
  • 65 liter oppsamlerboks med nivåindikator
  • XL-hjul for lett skyving

Bensingressklipperen i solo by AL-KOs produktlinje gir høy komfort og kjennetegnes av høy kvalitet og holdbarhet.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 4738 SP-A

Den robuste, kraftige bensingressklipperen med hjuldrift. Med dette produktet er du garantert kvalitet og holdbarhet, takket være de veiledende begrepene "engineered in Germany" og "made in Austria". Pålitelighet er ikke noe fremmedord for solo by AL-KO 4738 SP-A, det er like naturlig for denne bensingressklipperen som motorolje og bensin.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo by AL-KO 4738 SP-A

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipper solo by AL-KO 4738 SP-A den ideelle partner for mellomstore hager opptil ca. 1.400 m². Klippehøyden kan innstilles sentralt i 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Den sterke 2,1 kW AL-KO motoren med OHV-teknologi oppnår med sine toppventiler en fremragende effektivitet. Dermed får bensingressklipperen mer kraft med mindre drivstoff, og er takket være QuickStartsystemet også rask og enkel å starte. Energisparende fremdrift med 1-trinns hjuldrift. Klipping, oppsamling og bioklipp er mulig med denne gressklipperen, takket være 3in1-function. Store XXL-hjul med kulelager og ergonomisk formet håndtak gir øket komfort under bruken av solo by AL-KO 4738 PA. Det stabile stålskjoldet med høy aerodynamikk muliggjør en svært effektiv oppsamling av det avklipte gresset. Dette havner i den 65 l store vevde oppsamlerboksen.

 

Kjøp bensingressklipper 4738 SP-A eller våre andre alternativer

Kjøp ganske enkelt bensingressklipperen solo by AL-KO 4738 SP-A i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipperen 4738 SP-A er en effektiv hjelper i din hage, til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper med Briggs & Stratton motor? Da anbefaler vi bensingressklipper solo by AL-KO 4738 SP.

 

.

Tekniske data

Skjold materiale Stål
Sylindervolum (ccm) 139
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80
Hjuldiameter for (mm) 200
Oppsamler med nivåindikator Ja
Antall motorsylindere 1
Med oppsamler Ja
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Primer Nei
Funksjon 3in1
K-verdi (m/s^ 2) 2
Sammenleggbar skaft Ja
Hjuldrift 1 gir
Kraft (kW) 2.1
Sideutkast Nei
Motortype 4-Takt
Bioklipp Ja
Høydejusterbart skaft Ja
Klippebredde (cm) 46
Omdr./min. 2850
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Skjoldtype Classic
Oppsamlingsvolum (l) 65
Automatisk choke Ja
Kategori Comfort
Motoreffekt (kW) 2.1
Varemerke solo by AL-KO
Hjul med kulelager Ja
Antall kniver 1
Oppsamling Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Kjøretype Bensin
Arbeidsområde opp til m2 1400
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Elektrisk start Nei
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 86
Frakobling klippeaggregat Nei
Bakhjulets diameter (mm) 280
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.