Bensin gressklipper solo by AL-KO 4738 SP-A

Varenr. : 127456 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-trinns hjuldrift for enklere klipping
  • Slitesterkt stålskjold for lang levetid
  • Ergonomisk formet håndtak for behagelig plenklipping
  • 65 liter oppsamlerboks med nivåindikator
  • XL-hjul for lett skyving

Bensingressklipperen i solo by AL-KOs produktlinje gir høy komfort og kjennetegnes av høy kvalitet og holdbarhet.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 4738 SP-A

Den robuste, kraftige bensingressklipperen med hjuldrift. Med dette produktet er du garantert kvalitet og holdbarhet, takket være de veiledende begrepene "engineered in Germany" og "made in Austria". Pålitelighet er ikke noe fremmedord for solo by AL-KO 4738 SP-A, det er like naturlig for denne bensingressklipperen som motorolje og bensin.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo by AL-KO 4738 SP-A

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipper solo by AL-KO 4738 SP-A den ideelle partner for mellomstore hager opptil ca. 1.400 m². Klippehøyden kan innstilles sentralt i 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Den sterke 2,1 kW AL-KO motoren med OHV-teknologi oppnår med sine toppventiler en fremragende effektivitet. Dermed får bensingressklipperen mer kraft med mindre drivstoff, og er takket være QuickStartsystemet også rask og enkel å starte. Energisparende fremdrift med 1-trinns hjuldrift. Klipping, oppsamling og bioklipp er mulig med denne gressklipperen, takket være 3in1-function. Store XXL-hjul med kulelager og ergonomisk formet håndtak gir øket komfort under bruken av solo by AL-KO 4738 PA. Det stabile stålskjoldet med høy aerodynamikk muliggjør en svært effektiv oppsamling av det avklipte gresset. Dette havner i den 65 l store vevde oppsamlerboksen.

 

Kjøp bensingressklipper 4738 SP-A eller våre andre alternativer

Kjøp ganske enkelt bensingressklipperen solo by AL-KO 4738 SP-A i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipperen 4738 SP-A er en effektiv hjelper i din hage, til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper med Briggs & Stratton motor? Da anbefaler vi bensingressklipper solo by AL-KO 4738 SP.

 

.

Tekniske data

Skjold materiale Stål
Med oppsamler Ja
Sideutkast Nei
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 86
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Sylindervolum (ccm) 139
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Bruttovekt (kg) 37.1 KG
Oppsamlingsvolum (l) 65 L
Nettovekt (kg) 32.3 KG
Oppsamling Ja
Antall motorsylindere 1
Oppsamler med nivåindikator Ja
Varemerke solo by AL-KO
Kategori Comfort
Primer Nei
K-verdi (m/s^ 2) 2
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Sammenleggbar skaft Ja
Bioklipp Ja
Automatisk choke Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Klippebredde (cm) 46 CM
Arbeidsområde opp til m2 1400 QM
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Kraft (kW) 2.1
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Funksjon 3in1
Motortype 4-Takt
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Motoreffekt (kW) 2.1 KW
Hjul med kulelager Ja
Elektrisk start Nei
Omdr./min. 2850
Skjoldtype Classic
Hjuldrift 1 gir
Høydejusterbart skaft Ja
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Frakobling klippeaggregat Nei
Antall kniver 1 ST
Kjøretype Bensin
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.