Bensin gressklipper solo by AL-KO 4757 VS

Varenr. : 127607 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Komfortabel, variabel hjuldrift for enkel plenklipping
  • Robust stålskjold for lang levetid
  • Lettrullende XXL-hjul for enkel fremdrift
  • Aluminiumforsterkning på håndtak og skjold
  • Klippehøyden justeres sentralt med én hånd

Bensingressklipperne i solo by AL-KO-serien med trinnløs, variabel hastighet byr på klassens beste komfort og utmerker seg med sin høye kvalitet og lange levetid.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 4757 VS

Bensingressklipperne i solo by AL-KO-serien overbeviser i alle detaljer. Med dette produktet er kvalitet og holdbarhet garantert, takket være de to faktorene "engineered i Germany" og "made in Austria". Pålitelighet er ikke noe fremmedord for solo by 4757 VS.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo by AL-KO 4757 VS

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipperen 4757 VS den ideelle partner for mellomstore og store hager på inntil 1400 m². Klippehøyden kan justeres sentralt, fra 30 mm til 80 mm. Den 2,6 kW sterke Briggs & Stratton EXi-motor sørger for nødvendig kraft til klipping av store plenareal, med betydelig mindre oljeforbruk, og gir ekstra kraft til den trinnløst variable framdriftshastigheten. Med 4-i-1-funksjonen har denne plenklipperen både klipping, oppsamling, bioklipping og sideutkast. Store, lettrullende XXL-hjul med kulelager og ergonomisk håndtak gjør solo by AL-KO 4757 VS komfortabel i bruk. Gummibelagt håndtak og oversiktlig betjeningspanel bidrar også. Det høye, aerodynamiske stålskjoldet muliggjør særlig effektiv oppsamling det avklippete gresset. Det havner i den 70 l store oppsamleren.

Kjøp bensingressklipper solo by AL-KO 4757 VS eller en av våre andre modeller

Kjøp solo by AL-KO 4757 VS i nettbutikken vår eller hos en av våre forhandlere..Solo by AL-KO 4757 VS er effektiv til gressklipper til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper med elektrisk start? Da anbefaler vi bensingressklipperen solo by AL-KO 4758 VSI.

Tekniske data

Høydejusterbart skaft Ja
Sideutkast Ja
Kjøretype Bensin
Funksjon 4in1
Motoreffekt (kW) 2.6
Motortype 4-Takt
Primer Nei
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Motormodell B&S Series 675EXi
Med oppsamler Ja
Bioklipp Ja
Arbeidsområde opp til m2 1800
Klippebredde (cm) 51
K-verdi (m/s^ 2) 1
Skjoldtype Highline
Maks. hastighet foran (km/t) 4
Oppsamlingsvolum (l) 70
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Antall motorsylindere 1
Hjul med kulelager Ja
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Antall kniver 1
Skafttype Ergonomisk gummi håndtak
Varemerke solo by AL-KO
Automatisk choke Ja
Bakhjulets diameter (mm) 280
Omdr./min. 2800
Oppsamling Ja
Kraft (kW) 2.6
Frakobling klippeaggregat Nei
Elektrisk start Nei
Type høydejustering av styret Premium Alu høydejustering
Kategori Premium
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94
Skjold materiale Stål
Sylindervolum (ccm) 163
Hjuldiameter for (mm) 200
Knivtype Diamantslepet
Oppsamler med nivåindikator Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.