Bensin gressklipper solo by AL-KO 4757 VS

Varenr. : 127393 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Komfortabel, variabel hjuldrift for enkel plenklipping
  • Robust stålskjold for lang levetid
  • XXL-lettkjørende hjul for enkel fremdrift
  • Aluminiumforsterkning for håndtak og skjold
  • Klippehøyden justeres sentralt med én hånd

Bensingressklipperen fra solo by AL-KO produktlinje med variabel hjuldrift tilbyr maksimal komfort i sin klasse, og utmerker seg med høy kvalitet og lang levetid.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 4757 VS

Bensingressklipperen fra solo by AL-KO produktlinje overbeviser i hver detalj. Med dette produktet er kvalitet og holdbarhet garantert, takket være de veiledende begrepene "engineered i Germany" og "made in Austria". Pålitelighet er ikke noe fremmedord for solo by 4757 VS.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo by AL-KO 4757 VS

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipperen 4757 VS den ideelle partner for mellomstore og store hager opptil 1.400 m². Klippehøyden kan innstilles sentralt fra 30 mm til 80 mm. Den sterke 2,6 kW Briggs & Stratton-EXi motoren sørger for den nødvendige kraft til klipping av store gressflater med betydelig mindre oljeforbruk og gir ekstra energi for hjuldrift med variabel hastighetsinnstilling. Klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast er mulig med denne gressklipperen via 4-i-1-funksjonen. De store XXL-lettløpende hjul med kulelager og ergonomisk håndtak øker komforten under bruken av solo by AL-KO 4757 VS. Gummibelagt grep og en oversiktlig cockpit hjelper til. Det høye, aerodynamiske stålplatehuset muliggjør særlig effektiv oppsamling av det avklipte gresset. Dette havner i den 70 l store, vevde oppsamlingsboksen.

 

Kjøp bensingressklipperen solo by AL-KO 4757 VS eller våre andre alternativer

Kjøp bensingressklipperen 4757 VS lettvint i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipperen 4757 VS er en effektiv hjelper for hagestell til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper med elektrisk start-system? Da anbefaler vi bensingressklipperen solo by AL-KO 4758 VSI.

 

.

Tekniske data

Klippebredde (cm) 46 CM
Nettovekt (kg) 35.2 KG
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Skjoldtype Classic
Primer Nei
Motormodell B&S Series 675EXi
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Antall motorsylindere 1
Oppsamler med nivåindikator Ja
Elektrisk start Nei
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Sammenleggbar skaft Ja
Sylindervolum (ccm) 163
Skjold materiale Stål
Frakobling klippeaggregat Nei
Omdr./min. 2800
Hjul med kulelager Ja
Motoreffekt (kW) 2.6 KW
Knivtype Diamantslepet
Med oppsamler Ja
Sideutkast Ja
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Bioklipp Ja
Kategori Premium
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Arbeidsområde opp til m2 1400 QM
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Motortype 4-Takt
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Funksjon 4in1
K-verdi (m/s^ 2) 2
Oppsamling Ja
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Kraft (kW) 2.6
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Høydejusterbart skaft Nei
Kjøretype Bensin
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 86
Bruttovekt (kg) 40 KG
Antall kniver 1 ST
Varemerke solo by AL-KO
Automatisk choke Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.