Bensin gressklipper solo by AL-KO 4758 VSI

Varenr. : 127609 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Behagelig, variabel framdriftshastighet for lett klipping
  • Robust, lakkert stålskjold for lang levetid
  • XXL-hjul med kulelager for lett framdrift
  • Behagelig elektrisk start med nøkkel
  • Sentral justering av klippehøyden i en håndvending

Bensingressklipperne i solo by AL-KO-serien med variabel hjuldrift, som du bare får hos fagforhandlere, byr på klassens beste komfort og utmerker seg med sin høye kvalitet og lange levetid.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 4758 VSI

Bensingressklipperne i solo by AL-KO-serien overbeviser i alle detaljer. Dessuten byr denne modellen på et elektrisk system for lett start av motoren. Med dette produktet er kvalitet og holdbarhet garantert, takket være de to faktorene "engineered i Germany" og "made in Austria". Pålitelighet er synonymt med solo by AL-KO 4758 VSI.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo by AL-KO 4758 VSI

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipperen 4758 VSI den ideelle partner for mellomstore og store hager på inntil 1400 m². Klippehøyden kan justeres sentralt, fra 30 mm til 80 mm. Den 2,6 kW sterke Briggs & Stratton EXi-motor sørger for nødvendig kraft til klipping av store plenareal, med betydelig mindre oljeforbruk, og gir ekstra energi til framdrift med variabel hastighetsinnstilling. Med 4-i-1-funksjonen har denne plenklipperen både klipping, oppsamling, bioklipping og sideutkast. Store, lettrullende XXL-hjul med kulelager og ergonomisk håndtak gjør solo by AL-KO 4758 VSI komfortabel i bruk. Gummibelagt håndtak og oversiktlige, ergonomiske betjeningselementer bidrar også. Det høye, aerodynamiske stålskjoldet muliggjør særlig effektiv oppsamling det avklippete gresset. Det avklipte gresset havner i den 70 l store oppsamleren.

 

Kjøp 4758 VSI eller en av våre andre modeller

Kjøp solo by AL-KO 4758 VSI i nettbutikken vår eller hos en av våre forhandlere. Solo by AL-KO 4758 VSI er en effektiv hjelper i hagen, til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper med 51 cm klippebredde? Da anbefaler vi solo by AL-KO 5257 VS.

Tekniske data

Funksjon 4in1
Skjold materiale Stål
Sylindervolum (ccm) 190
Høydejusterbart skaft Ja
Antall motorsylindere 1
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Skjoldtype Highline
Bakhjulets diameter (mm) 280
Kjøretype Bensin
Antall kniver 1
Knivtype Diamantslepet
Arbeidsområde opp til m2 1800
K-verdi (m/s^ 2) 1
Motormodell B&S Series 875 Exi
Skafttype Ergonomisk gummi håndtak
Sammenleggbar skaft Ja
Elektrisk start Nei
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Klippebredde (cm) 51
Varemerke solo by AL-KO
Kategori Premium
Sideutkast Ja
Primer Nei
Maks. hastighet foran (km/t) 4
Automatisk choke Ja
Hjul med kulelager Ja
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Oppsamler med nivåindikator Ja
Med oppsamler Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94
Hjuldiameter for (mm) 200
Type høydejustering av styret Premium Alu høydejustering
Oppsamlingsvolum (l) 70
Bioklipp Ja
Omdr./min. 2800
Frakobling klippeaggregat Nei
Motortype 4-Takt
Oppsamling Ja
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Motoreffekt (kW) 3.2
Kraft (kW) 3.2
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.