Bensin gressklipper solo by AL-KO 4858 VS Alu

Varenr. : 127449 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust formstøpt skjold i aluminium
  • Hjuldrift med variabel hastighetskontroll
  • XXL-hjul med kulelager for lett skyving
  • Eksklusivt håndtak – ergonomisk utformet
  • Skaft med mange høykvalitets aluminiumkomponenter

Robuste kraftpakker av aluminium med komplett utstyr: Dette er solo by AL-KOs bensingressklippere i aluminium, tilgjengelige i faghandelen. Av fagfolk for fagfolk.

 

solo by AL-KO 4858 VS ALU

Den kompakte aluminium-gressklipperen i den profesjonelle serien gir mange fordeler: Kvaliteten lover det beste når produktet er "engineered in Germany" og "made in Austria". Formstøpt aluminium garanterer lang levetid for skjoldet, som er ytterst motstandsdyktig overfor støt, vridning og rustdannelse, og har god støydemping. solo by AL-KO 4858 VS ALU er den ideelle partner for krevende gartnere.

 

Tekniske detaljer for AL-KO 4858 VS ALU

Med sin 48 cm klippebredde er bensingressklipperen solo by AL-KO 4858 VS ALU ytterst effektiv når det gjelder store plener opptil 1.400 m². Klippehøyden kan innstilles sentralt i 6 trinn fra 30 mm til 85 mm. Gressklipperen er drevet av en 2,5 kW Briggs & Stratton motor, som også gir energi til hjuldriften. XXL-hjul med kulelager og gripeprofil gir enkel fremdrift i ethvert terreng og enhver grunn. Takket være 4in1-function kan du med bensingressklipperen ikke bare klippe og samle opp gresset, men også bioklippe og kaste ut sidelengs. Cockpiten overbeviser med lett tilgjengelige kontroller og et behagelig, gummibelagt håndtaksgrep. Den spesielle formen på skjoldet gir gressklipperen en høy utkastsjakt, og dermed fylles den 75-l vevde oppsamlerboksen spesielt lettvint. De mange aluminiumkomponentene, som håndtakskaftet, bærehåndtaket i front og høydejusteringen av håndtaket gjør dette til en fullt utstyrt gressklipper.

 

Kjøp bensingressklipper solo by AL-KO 4858 VS eller våre andre alternativer

Kjøp ganske enkelt bensingressklipperen solo by AL-KO 4858 VS ALU i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper solo by AL-KO 4858 VS ALU er en effektiv hjelper i vedlikeholdet av plenen. Vil du ha en bensingressklipper med 52 cm klippebredde og hjuldrift? Da anbefaler vi bensingressklipperen solo by AL-KO 5378 VS ALU.

 

.

Tekniske data

Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 85 MM
Frakobling klippeaggregat Nei
Motortype 4-Takt
Klippebredde (cm) 47 CM
Arbeidsområde opp til m2 1500 QM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Primer Nei
Oppsamlingsvolum (l) 75 L
Kraft (kW) 2.6
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 86
Kjøretype Bensin
Motoreffekt (kW) 2.6 KW
Hjul med kulelager Ja
Bruttovekt (kg) 54.2 KG
Antall kniver 1 ST
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Sideutkast Ja
Bioklipp Ja
Kategori Premium
K-verdi (m/s^ 2) 2
Antall motorsylindere 1
Høydejusterbart skaft Ja
Nettovekt (kg) 49.1 KG
Omdr./min. 2800
Skjold materiale Alu
Sylindervolum (ccm) 163
Med oppsamler Ja
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Skjoldtype Classic
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Oppsamling Ja
Varemerke solo by AL-KO
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Sammenleggbar skaft Ja
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Elektrisk start Nei
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Oppsamler med nivåindikator Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Automatisk choke Ja
Funksjon 4in1
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.