Bensin gressklipper solo by AL-KO 5231 SP-A

Varenr. : 127603 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-trinns hjuldrift
  • Ekstra høyt og aerodynamisk klipperhus for perfekt klippe- og samleresultat
  • Ergonomisk formet håndtak for behagelig plenklipping
  • Oppsamlerboks på 70 l med fyllnivåindikator
  • Sentral klippehøydejustering
  • XXL-hjul med kulelager for god framkommelighet
  • Bedre ytelse med mindre forbruk

 

Bensingressklipperne fra produktlinjen solo by AL-KO, som bare er tilgjengelige hos fagforhandlere og i nettbutikken, tilbyr høy komfort og er preget av den beste kvaliteten og holdbarheten.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 5231 SP-A

Den robuste, kraftige bensingressklipperen med hjuldrift. Produktet er konstruert i Tyskland og produsert i Østerrike. Dette er ensbetydende med kvalitet og holdbarhet. For solo by AL-KO 5231 SP-A er ikke pålitelighet noe fremmedord; en kan snarere si at det hører til denne bensingressklipperen på samme måte som motorolje og bensin.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo by AL-KO 5231 SP-A

Med en klippebredde på 51 cm er bensingressklipper solo by AL-KO 5231 SP-A den ideelle partner for mellomstore hager opptil ca. 1800 m². Klippehøyden kan innstilles sentralt i 7 trinn fra 30 til 80 mm. Den sterke AL-KO-motoren på 2,6 kW har fremragende virkningsgrad. Dette betyr at bensingressklipperen har bedre ytelse med mindre forbruk. Med hurtigstartsystemet er den dessuten svært rask og enkel å starte. 1-trinns hjultrekk gjør det lett å komme frem. Med 4INONE-funksjonen byr denne bensingressklipperen på både klipping, oppsamling, sideutslipp og bioklipping. De store XXL-hjulene og det ergonomisk utformete håndtaket gjør solo by AL-KO 5231 SP-A komfortabel å bruke. Det stabile stålskjoldet med høy aerodynamikk muliggjør svært effektiv oppsamling av det avklipte gresset. Dette havner i den 70 l store oppsamlerboksen.

 

Kjøp bensingressklipper solo by AL-KO 5231 SP-A eller en av våre andre modeller

Kjøp bensingressklipperen solo by AL-KO 5231 SP-A med premium-service i nettbutikken vår, eller finn en forhandler i nærheten av der du bor. Bensingressklipperen solo by AL-KO 5231 SP-A er en effektiv hjelper i din hage – til en attraktiv pris.

Tekniske data

Primer Nei
Bioklipp Ja
Klippebredde (cm) 51 CM
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Motoreffekt (kW) 2.6 KW
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 96
Motortype 4-Takt
Skjoldtype Highline
Automatisk choke Ja
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Høydejusterbart skaft Ja
Nettovekt (kg) 35.5 KG
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 97
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Varemerke solo by AL-KO
Frakobling klippeaggregat Nei
Sammenleggbar skaft Ja
Elektrisk start Nei
Kategori Comfort
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Antall motorsylindere 1
Omdr./min. 2850
Kraft (kW) 2.6
Oppsamler med nivåindikator Ja
Kjøretype Bensin
Skjold materiale Stål
Sideutkast Ja
Hjul med kulelager Ja
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Hjuldrift 1 gir
Knivtype Diamantslepet
Arbeidsområde opp til m2 1800 QM
Med oppsamler Ja
Motormodell 028
Sylindervolum (ccm) 166
Bruttovekt (kg) 40.5 KG
Type høydejustering av styret Enkel høydejustering
Oppsamling Ja
Skafttype Ergonomisk gummi håndtak
K-verdi (m/s^ 2) 1
Funksjon 4in1
Antall kniver 1 ST
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.