Bensin gressklipper solo® by AL-KO 533 K

Varenr. : 127148 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust formstøpt skjold med rammebeskyttelse og stålinnsats
  • Lang levetid med 2-trinns kardang-hjuldrift
  • XXL-lettkjørende hjul i aluminium med gripetak
  • Knivbladkobling for tømming uten motorstopp
  • Innsats av mange robuste aluminiumsdeler

Den profesjonelle enheten innen bensingressklippere. Godt utstyrt, med avanserte funksjoner. Den profesjonelle modellen fra solo® by AL-KO fås i faghandelen.

 

Bensingressklipper solo® by AL-KO 533 K

Bensingressklipperen solo® by AL-KO 533 K fra AL-KO er bensingressklipperens toppmodell med den høyeste kvalitetsstandarden. Denne gressklipperen med fullt utstyr oppfyller alle ønsker for profesjonell bruk. Robuste stålfelger og et vridningsfast aluminiumsskjold gjør bensingressklipper solo® by AL-KO 533 K til en langlivet partner for gressklippingen.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo® by AL-KO 533 K

52 cm klippebredde sikrer en effektiv og rask fremdrift på store plener opp til 1.800 m². Den 2,7 kW 4-takts bensinmotoren fra Honda gir ikke bare kraft til kniven, men også for den 2-trinns kardang-hjuldriften, så du lett kan skyve gressklipperen. XXL-hjul med kulelager, aluminiumsfelger og gummidekk kommer lett frem i litt ujevnt terreng og på en hvilken som helst overflate. Klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast er selvsagt mulig på denne enheten med 4INONEfunction. Bensingressklipperen solo® by AL-KO 533 K betjenes ved den oversiktlige cockpiten med lett tilgjengelige betjeningselementer og komfortabelt grep med gummibelegg. Det ekstra høye klipperskjoldet sikrer med sin fremragende aerodynamikk jevn fylling i den 75 l store oppsamlingsboksen. En separat knivkobling og den robuste aksel / enkelthjuljustering (26 mm til 82 mm i 7 trinn) fullfører utstyret for den profesjonelle gressklipperen.

 

Kjøp den profesjonelle bensingressklipperen solo® by AL-KO 533 K eller våre andre alternativer

Kjøp bensingressklippere solo® by AL-KO 533 K lettvint i vår nettbutikk med Premium-service eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper solo® by AL-KO 533 K er en effektiv hjelper i vedlikeholdet av plenen.
Vil du ha en bensingressklipper med 48 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipper solo® by AL-KO 548 K.

 

Tekniske data

Frakobling klippeaggregat Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Bioklipp Tilbehør
Oppsamlingsvolum (l) 75
Kjøretype Bensin
Bakhjulets diameter (mm) 244
Skjoldtype Classic
Arbeidsområde opp til m2 2500
Klippehøydejustering Enkelthjul, 7 trinn
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 88
K-verdi (m/s^ 2) 2
Kraft (kW) 2.7
Sideutkast Nei
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 97
Hjuldiameter for (mm) 244
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Hjul med kulelager Ja
Oppsamler med nivåindikator Nei
Oppsamler materiale Stoff
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Funksjon 2in1
Oppsamling Ja
Skjold materiale Alu
Antall kniver 1 ST
Med oppsamler Ja
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Premium
Klippebredde (cm) 53
Klippehøyde min / maks. i mm 26 - 82
Motoreffekt (kW) 2.7
Sylindervolum (ccm) 160
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2800
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Automatisk choke Nei
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.