Bensin gressklipper solo by AL-KO 533 K

Varenr. : 127148 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust formstøpt skjold med rammebeskyttelse og stålinnsats
  • Lang levetid med 2-trinns kardang-hjuldrift
  • XXL-lettkjørende hjul i aluminium med gripetak
  • Knivbladkobling for tømming uten motorstopp
  • Innsats av mange robuste aluminiumsdeler

Den profesjonelle enheten innen bensingressklippere. Godt utstyrt, med avanserte funksjoner. Den profesjonelle modellen fra solo by AL-KO fås i faghandelen.

 

Bensingressklipper solo by AL-KO 533 K

Bensingressklipperen solo by AL-KO 533 K fra AL-KO er bensingressklipperens toppmodell med den høyeste kvalitetsstandarden. Denne gressklipperen med fullt utstyr oppfyller alle ønsker for profesjonell bruk. Robuste stålfelger og et vridningsfast aluminiumsskjold gjør bensingressklipper solo by AL-KO 533 K til en langlivet partner for gressklippingen.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo by AL-KO 533 K

52 cm klippebredde sikrer en effektiv og rask fremdrift på store plener opp til 1.800 m². Den 2,7 kW 4-takts bensinmotoren fra Honda gir ikke bare kraft til kniven, men også for den 2-trinns kardang-hjuldriften, så du lett kan skyve gressklipperen. XXL-hjul med kulelager, aluminiumsfelger og gummidekk kommer lett frem i litt ujevnt terreng og på en hvilken som helst overflate. Klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast er selvsagt mulig på denne enheten med 4INONEfunction. Bensingressklipperen solo by AL-KO 533 K betjenes ved den oversiktlige cockpiten med lett tilgjengelige betjeningselementer og komfortabelt grep med gummibelegg. Det ekstra høye klipperskjoldet sikrer med sin fremragende aerodynamikk jevn fylling i den 75 l store oppsamlingsboksen. En separat knivkobling og den robuste aksel / enkelthjuljustering (26 mm til 82 mm i 7 trinn) fullfører utstyret for den profesjonelle gressklipperen.

 

Kjøp den profesjonelle bensingressklipperen solo by AL-KO 533 K eller våre andre alternativer

Kjøp bensingressklippere solo by AL-KO 533 K lettvint i vår nettbutikk med Premium-service eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper solo by AL-KO 533 K er en effektiv hjelper i vedlikeholdet av plenen.
Vil du ha en bensingressklipper med 48 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipper solo by AL-KO 548 K.

 

Tekniske data

Kraft (kW) 2.7
Arbeidsområde opp til m2 2500
Klippebredde (cm) 53
Oppsamling Ja
Frakobling klippeaggregat Ja
Motoreffekt (kW) 2.7
Sammenleggbar skaft Ja
Funksjon 2in1
Skjold materiale Alu
Hjuldiameter for (mm) 244
Kategori Premium
Bioklipp Tilbehør
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Bensintankvolum (l) 1.8
Oppsamler med nivåindikator Nei
Omdr./min. 2800
K-verdi (m/s^ 2) 2
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 4
Bakhjulets diameter (mm) 244
Elektrisk start Nei
Sylindervolum (ccm) 160
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 97
Klippehøyde min / maks. i mm 26 - 82
Oppsamler materiale Stoff
Antall motorsylindere 1
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Sideutkast Nei
Høydejusterbart skaft Ja
Klippehøydejustering Enkelthjul, 7 trinn
Skjoldtype Classic
Varemerke solo by AL-KO
Kjøretype Bensin
Primer Nei
Med oppsamler Ja
Automatisk choke Nei
Antall kniver 1
Motortype 4-Takt
Oppsamlingsvolum (l) 75
Hjul med kulelager Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 88
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.