Bensin gressklipper solo® by AL-KO 533 K

Varenr. : 127148 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust formstøpt skjold med rammebeskyttelse og stålinnsats
  • Lang levetid med 2-trinns kardang-hjuldrift
  • XXL-lettkjørende hjul i aluminium med gripetak
  • Knivbladkobling for tømming uten motorstopp
  • Innsats av mange robuste aluminiumsdeler

Den profesjonelle enheten innen bensingressklippere. Godt utstyrt, med avanserte funksjoner. Den profesjonelle modellen fra solo® by AL-KO fås i faghandelen.

 

Bensingressklipper solo® by AL-KO 533 K

Bensingressklipperen solo® by AL-KO 533 K fra AL-KO er bensingressklipperens toppmodell med den høyeste kvalitetsstandarden. Denne gressklipperen med fullt utstyr oppfyller alle ønsker for profesjonell bruk. Robuste stålfelger og et vridningsfast aluminiumsskjold gjør bensingressklipper solo® by AL-KO 533 K til en langlivet partner for gressklippingen.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo® by AL-KO 533 K

52 cm klippebredde sikrer en effektiv og rask fremdrift på store plener opp til 1.800 m². Den 2,7 kW 4-takts bensinmotoren fra Honda gir ikke bare kraft til kniven, men også for den 2-trinns kardang-hjuldriften, så du lett kan skyve gressklipperen. XXL-hjul med kulelager, aluminiumsfelger og gummidekk kommer lett frem i litt ujevnt terreng og på en hvilken som helst overflate. Klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast er selvsagt mulig på denne enheten med 4INONEfunction. Bensingressklipperen solo® by AL-KO 533 K betjenes ved den oversiktlige cockpiten med lett tilgjengelige betjeningselementer og komfortabelt grep med gummibelegg. Det ekstra høye klipperskjoldet sikrer med sin fremragende aerodynamikk jevn fylling i den 75 l store oppsamlingsboksen. En separat knivkobling og den robuste aksel / enkelthjuljustering (26 mm til 82 mm i 7 trinn) fullfører utstyret for den profesjonelle gressklipperen.

 

Kjøp den profesjonelle bensingressklipperen solo® by AL-KO 533 K eller våre andre alternativer

Kjøp bensingressklippere solo® by AL-KO 533 K lettvint i vår nettbutikk med Premium-service eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper solo® by AL-KO 533 K er en effektiv hjelper i vedlikeholdet av plenen.
Vil du ha en bensingressklipper med 48 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipper solo® by AL-KO 548 K.

 

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Sylindervolum (ccm) 160
Motoreffekt (kW) 2.7 KW
Omdr./min. 2800
Nettovekt (kg) 60.4 KG
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Oppsamlingsvolum (l) 75 L
Bruttovekt (kg) 65.6 KG
Mål lengde cm uten boks 183 CM
Mål bredde cm uten boks 58 CM
Mål høyde cm uten boks 127 CM
Oppsamler materiale Stoff
Arbeidsområde opp til m2 2500 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 26 - 82 MM
Skjold materiale Alu
Klippehøydejustering Enkelthjul, 7 trinn
Funksjon 2in1
Bensintankvolum (l) 1.8 L
Bioklipp Tilbehør
Max Airflow Technology Ja
Sideutkast Nei
Hjuldiameter for (mm) 244 MM
Høydejusterbart skaft Ja
Bakhjulets diameter (mm) 244 MM
Sammenleggbar skaft Ja
Kraft (kW) 2.7
Hjul med kulelager Ja
Oppsamler med nivåindikator Nei
Primer Nei
Dimensjonslengde boks cm 61 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Automatisk choke Nei
Klippebredde (cm) 53 CM
Kategori PREMIUM pro
Varemerke solo® by AL-KO
CE-erklæringer Download (248.65KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.