Bensin gressklipper solo by AL-KO 5378 VS Alu

Varenr. : 127462 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust formstøpt skjold i aluminium
  • Hjuldrift med variabel hastighetskontroll
  • XXL-hjul med kulelager for enklere klipping
  • Eksklusivt håndtak – ergonomisk utformet
  • Skaft med mange høykvalitets aluminiumkomponenter

Robuste kraftpakker av aluminium med komplett utstyr: Dette er solo by AL-KOs bensingressklippere i aluminium, tilgjengelige i faghandelen. Av fagfolk for fagfolk.


solo by AL-KO 5378 VS ALU

Den kompakte aluminium-gressklipperen i den profesjonelle serien gir mange fordeler: Kvaliteten lover det beste når produktet er "engineered in Germany" og "made in Austria". Formstøpt aluminium garanterer lang levetid for skjoldet, som er ytterst motstandsdyktig overfor støt, vridning og rustdannelse, og har god støydemping. solo by AL-KO 5378 VS ALU er den ideelle partner for krevende gartnere.


Tekniske detaljer for AL-KO 5378 VS ALU

Med sin 52 cm klippebredde er bensingressklipperen solo by AL-KO 5378 VS ALU ytterst effektiv når det gjelder store plener opptil 1.800 m². Klippehøyden kan innstilles sentralt i 6 trinn fra 30 mm til 85 mm. Gressklipperen er drevet av en sterk 3,2 kW Briggs & Stratton motor, som også gir energi til hjuldriften. XXL-hjul med kulelager og gripeprofil gir enkel fremdrift i ethvert terreng og enhver grunn. Takket være 4in1-function kan du med bensingressklipperen ikke bare klippe og samle opp gresset, men også bioklippe og kaste ut sidelengs. Cockpiten overbeviser med lett tilgjengelige kontroller og et behagelig, gummibelagt håndtaksgrep. Den spesielle formen på skjoldet gir gressklipperen en høy utkastsjakt, og dermed fylles den 75-l vevde oppsamlerboksen spesielt lettvint. De mange aluminiumkomponentene, som skaftet, bærehåndtaket i front og høydejusteringen av håndtaksskaftet gjør dette til en fullt utstyrt gressklipper.


Kjøp bensingressklipper solo by AL-KO 5378 VS ALU eller våre andre alternativer

Kjøp ganske enkelt bensingressklipperen solo by AL-KO 5378 VS ALU i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper solo by AL-KO 5378 VS ALU er en effektiv hjelper i vedlikeholdet av plenen. Vil du ha en bensingressklipper med 48 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipperen solo by AL-KO 4858 VS ALU.


.

Tekniske data

Klippebredde (cm) 52 CM
Automatisk choke Ja
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Sylindervolum (ccm) 190
Funksjon 4in1
Antall motorsylindere 1
Bruttovekt (kg) 57.85 KG
Sideutkast Ja
Klippehøydejustering Sentral, 6 trin
Elektrisk start Nei
Motoreffekt (kW) 3.2 KW
Skjoldtype Classic
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Kategori Premium
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 85 MM
Varemerke solo by AL-KO
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Hjul med kulelager Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Kraft (kW) 3.2
Frakobling klippeaggregat Nei
Arbeidsområde opp til m2 2000 QM
Skjold materiale Alu
Kjøretype Bensin
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 96
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Oppsamlingsvolum (l) 75 L
Med oppsamler Ja
Nettovekt (kg) 52.6 KG
Primer Nei
Omdr./min. 2800
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 88
K-verdi (m/s^ 2) 2
Høydejusterbart skaft Ja
Oppsamling Ja
Antall kniver 1 ST
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Bioklipp Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.