Bensin gresslipper solo by AL-KO 5251 VS-B

Varenr. : 127607 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Komfortabel, variabel hjuldrift for enkel plenklipping
  • Robust stålskjold for lang levetid
  • Lettrullende XXL-hjul for enkel fremdrift
  • Aluminiumforsterkning på håndtak og skjold
  • Klippehøyden justeres sentralt med én hånd

Bensingressklipperne i solo® by AL-KO-serien med trinnløs, variabel hastighet byr på klassens beste komfort og utmerker seg med sin høye kvalitet og lange levetid.

 

Bensingressklipper solo® by AL-KO 4757 VS

Bensingressklipperne i solo® by AL-KO-serien overbeviser i alle detaljer. Med dette produktet er kvalitet og holdbarhet garantert, takket være de to faktorene "engineered i Germany" og "made in Austria". Pålitelighet er ikke noe fremmedord for solo® by 4757 VS.

 

Tekniske detaljer for bensingressklipper solo® by AL-KO 4757 VS

Med en klippebredde på 46 cm er bensingressklipperen 4757 VS den ideelle partner for mellomstore og store hager på inntil 1400 m². Klippehøyden kan justeres sentralt, fra 30 mm til 80 mm. Den 2,6 kW sterke Briggs & Stratton EXi-motor sørger for nødvendig kraft til klipping av store plenareal, med betydelig mindre oljeforbruk, og gir ekstra kraft til den trinnløst variable framdriftshastigheten. Med 4-i-1-funksjonen har denne plenklipperen både klipping, oppsamling, bioklipping og sideutkast. Store, lettrullende XXL-hjul med kulelager og ergonomisk håndtak gjør solo® by AL-KO 4757 VS komfortabel i bruk. Gummibelagt håndtak og oversiktlig betjeningspanel bidrar også. Det høye, aerodynamiske stålskjoldet muliggjør særlig effektiv oppsamling det avklippete gresset. Det havner i den 70 l store oppsamleren.

Kjøp bensingressklipper solo® by AL-KO 4757 VS eller en av våre andre modeller

Kjøp solo® by AL-KO 4757 VS i nettbutikken vår eller hos en av våre forhandlere..solo® by AL-KO 4757 VS er effektiv til gressklipper til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper med elektrisk start? Da anbefaler vi bensingressklipperen solo® by AL-KO 4758 VSI.

Tekniske data

Oppsamler med nivåindikator Ja
Bakhjulets diameter (mm) 280
Arbeidsområde opp til m2 1800
Oppsamling Ja
K-verdi (m/s^ 2) 1
Med oppsamler Ja
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 94
Hjuldiameter for (mm) 200
Kjøretype Bensin
Bioklipp Ja
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Knivtype Diamantslepet
Hjul med kulelager Ja
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Kraft (kW) 2.6
Oppsamlingsvolum (l) 70
Skjold materiale Stål
Antall kniver 1
Skjoldtype Highline
Funksjon 4in1
Max Airflow Technology Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Sideutkast Ja
Maks. hastighet foran (km/t) 4
Frakobling klippeaggregat Nei
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori Premium
Klippebredde (cm) 51
Motormodell B&S Series 675EXi
Motoreffekt (kW) 2.6
Sylindervolum (ccm) 163
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2800
Antall motorsylindere 1
Elektrisk start Nei
Automatisk choke Ja
Høydejusterbart skaft Ja
Type høydejustering av styret Premium Alu høydejustering
Skafttype Ergonomisk gummi håndtak
Sammenleggbar skaft Ja
Gressklipper cockpit på styret Med kontrollpanel
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.