Bensingressklipper AL-KO Classic 5.18 SP-A Plus

Varenr. : 119837 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-trinns hjuldrift for energibesparende plenklipping
  • Med ett håndgrep: sentral regulering av klippehøyden
  • Ergonomisk utformet håndtak for lettvint arbeid
  • XXL-lettkjørende hjul for lett skyving
  • Integrert frontbærehåndtak for enkel transport

 Lett, hendig og med XL-funksjoner: Slik presenterer Classic Plus bensingressklipperen seg, til en attraktiv pris. Slik blir plenklippingen en glede!

 

Bensingressklipper AL-KO Classic 5.18 SP-A Plus

Bensingressklipper Classic 5.18 SP-A Plus er utviklet i Tyskland og produsert i vår fabrikk i Østerrike. Dermed oppfyller gressklipperne i Classic-serien de høyeste krav til holdbarhet og kvalitet. Med pålitelig teknologi, effektivt utstyr og innovativ teknologi gjør bensingressklipperen AL-KO Classic 5.18 SP-A det lettere å arbeide hjemme i hagen. I tillegg er gressklipperen takket være sitt moderne design et blikkfang i hagen din. Det aerodynamiske stålskjoldet forenkler oppsamlingen og sikrer bensingressklipperen lang levetid.

 

Tekniske detaljer for AL-KO Classic 5.18 SP-A Plus

Bensingressklipperen sørger med en klippebredde på 51 cm for effektiv klipping av større hager opptil 1.800 m². Klippehøyden kan reguleres sentralt i 7 trinn fra 30 mm til 80 mm med bare et håndgrep, for å tilpasse klippingen til dine behov. I bensingressklipperen AL-KO Classic 5.18 SP-A er det installert en sterk2,1 kW AL-KO Pro bensinmotor som gjør jobben i lang tid og driver den valgfrie 1-trinns hjuldriften. Takket være 4in1-function kan maskinen klippe, samle opp, bioklippe og kaste ut gress fra siden. Komforten under arbeidet er forhøyet med ergonomisk utformet styrehåndtak og store XXL- hjul. Takket være det aerodynamiske og asymmetriske stålskjoldet kan du klippe spesielt nær kantene, og Classic 5.18 SP-A Plus fanger gresset spesielt godt opp. Dermed slipper du å tømme den 65 l store oppsamlingsboksen med nivåindikator så ofte.

 

Kjøp bensingressklipper AL-KO Classic 5.18 SP-A Plus eller våre andre alternativer

Kjøp AL-KO Classic 5.18 SP-A Plus direkte fra oss som produsent i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper AL-KO Classic 5.18 SP-A Plus er en effektiv hjelper i hagearbeidet til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper med variabel hastighetsregulering av hjuldriften? Da anbefaler vi bensingressklipper AL-KO Classic 5.18 VS-A Plus.

 

.

Tekniske data

Med oppsamler Ja
Oppsamlingsvolum (l) 65 L
Funksjon 4in1
Skjoldtype Classic
Kjøretype Bensin
Hjul med kulelager Ja
Oppsamling Ja
Bioklipp Ja
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Sideutkast Ja
Oppsamler materiale Kunststoff
Hjuldrift 1 gir
Skjold materiale Stål
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Oppsamler med nivåindikator Ja
Varemerke AL-KO
Klippebredde (cm) 51 CM
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.