Bensingressklipper AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus

Varenr. : 119943 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-gir-hjuldrift
  • Komfortabel innstilling av klippehøyden
  • Ergonomisk utformet styrehåndtak
  • 4INONE Function
  • Stor klippebredde for effektivt arbeid

Høy innovasjonsgrad og moderne design. Alt dette forenes i vår "Comfort" bensingressklipper, noe som gjør den til den ideelle partner for hagestell.

Bensingressklipper AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus

Chic og komfortabel, slik presenterer bensingressklipperen AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus fra AL-KO seg. Utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike tilbyr denne gressklipperen høyeste kvalitet. Moderne design gjør den til et blikkfang i enhver hage. Bensingressklipperens levetid forlenges av utvalgte komponenter og materialer. Med gressklippere i "Comfort" serien er gressklipping en ren fornøyelse.

Tekniske detaljer for bensingressklipper AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus

Med en klippebredde på 51 cm sørger bensingressklipper AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus for rask fremkommelighet også i store hager (opptil 1.800 m²). Klippehøyden kan innstilles sentralt i opptil 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Den sterke 2,3 kW Briggs&Stratton motoren gir utmerket effektivitet, som manifesterer seg ved mer kraft og mindre forbruk.

4INONE function byr på klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast av gresset på plenen. Det ergonomiske styrehåndtaket øker komforten under arbeidet. MaxAirflow-Technology sikrer, at det avklipte gresset sendes gjennom det ekstra høye stålskjoldet til den 60 l store oppsamlerboksen, som fylles til randen og dermed ikke trenger å tømmes så ofte.

Kjøp bensingressklipper AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus eller våre andre alternativer

Kjøp ganske enkelt bensingressklippere AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipperen AL-KO Comfort 51.0 SP-B Plus er en effektiv hjelper i stellet av plenen. Vil du ha en bensingressklipper uten sideutkast? Da anbefaler vi AL-KO Comfort 51.0 SP-B.

Tekniske data

Bruttovekt (kg) 39.9 KG
Kategori Comfort
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Omdr./min. 2900
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Høydejusterbart skaft Ja
Antall motorsylindere 1
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Funksjon 4in1
Skjold materiale Stål
Kjøretype Bensin
Arbeidsområde opp til m2 1800 QM
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 85
Hjuldrift 1 gir
Kraft (kW) 2.3
Frakobling klippeaggregat Nei
Knivtype Diamantslepet
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Sammenleggbar skaft Ja
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Oppsamler materiale Kunststoff
Oppsamling Ja
Sylindervolum (ccm) 150
Motoreffekt (kW) 2.3 KW
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Hjul med kulelager Ja
Oppsamler med nivåindikator Ja
Motormodell B&S Series 625EXi
Klippebredde (cm) 51 CM
Sideutkast Ja
Primer Nei
Oppsamlingsvolum (l) 60 L
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Nettovekt (kg) 34.7 KG
Varemerke AL-KO
Antall kniver 1 ST
K-verdi (m/s^ 2) 2
Motortype 4-Takt
Med oppsamler Ja
Bioklipp Ja
Skjoldtype Highline
Automatisk choke Ja
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.