Bensingressklipper AL-KO Premium 470 SPI-A

Varenr. : 119945 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 1-gir-hjuldrift
  • Komfortabel innstilling av klippehøyden
  • Ergonomisk utformet styrehåndtak
  • Stor 70 L oppsamlerboks
  • 4INONE function

Høy innovasjonsgrad og moderne design. Alt som forenes i våre "Premium" bensingressklippere, dermed blir den idealpartneren for hagestell.

Bensingressklipper AL-KO Premium 470 SPI-A

Chic og komfortabel, slik presenterer bensingressklipperen AL-KO Premium 470 SPI-A fra AL-KO seg. Utviklet i Tyskland og produsert i Østerrike tilbyr denne gressklipperen høyeste kvalitet. Moderne design gjør den til et blikkfang i enhver hage. Bensingressklipperens levetid forlenges av utvalgte komponenter og materialer. Med gressklippere i "Premium " serien er gressklipping en ren fornøyelse.

Tekniske detaljer for AL-KO Premium 470 SPI-A

Med en klippebredde på 46 cm sørger bensingressklipperen AL-KO Premium 470 SPI-A for raskt arbeid også i mellomstore hager (opptil 1.400 m²). Klippehøyden kan innstilles sentralt i opptil 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. Den sterke 2,6 kW AL-KO motoren med elektrisk start gjør det lettere å arbeide med gressklipperen. Takket være 1-trinns hjuldrift går arbeidet i hagen uanstrengt.

4INONE function byr på klipping, oppsamling, bioklipp og sideutkast av gresset på plenen. Det ergonomiske styrehåndtaket øker komforten under arbeidet. Det avklipte gresset sendes gjennom det ekstra høye stålskjoldet til den 70 l store oppsamlerboksen, denne blir fylt til randen og må dermed ikke tømmes så ofte.

Kjøp bensingressklipper AL-KO Premium 470 SPI-A eller våre andre alternativer

Kjøp ganske enkelt bensingressklippere AL-KO Premium 470 SPI-A i vår nettbutikk, eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipperen AL-KO Premium 470 SPI-A er en effektiv hjelper i stellet av plenen. Vil du ha en bensingressklipper med 51 cm klippebredde? Da anbefaler vi bensingressklipperen AL-KO Premium 520 SP-B.

Tekniske data

Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Nettovekt (kg) 36.9 KG
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Hjuldrift 1 gir
Motortype 4-Takt
Hjul med kulelager Ja
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Oppsamler med nivåindikator Ja
Elektrisk start Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 95
Knivtype Diamantslepet
K-verdi (m/s^ 2) 2
Oppsamling Ja
Skjold materiale Stål
Antall kniver 1 ST
Klippebredde (cm) 46 CM
Funksjon 4in1
Kategori Premium
Arbeidsområde opp til m2 1400 QM
Bruttovekt (kg) 41.8 KG
Motoreffekt (kW) 2.6 KW
Kjøretype Bensin
Med oppsamler Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 83
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Kraft (kW) 2.6
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 93
Skjoldtype Highline
Primer Nei
Sideutkast Ja
Bioklipp Ja
Antall motorsylindere 1
Oppsamler materiale Kunststoff
Automatisk choke Ja
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Varemerke AL-KO
Sammenleggbar skaft Ja
Frakobling klippeaggregat Nei
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 6
Sylindervolum (ccm) 166
Omdr./min. 2800
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.